Maria Ghiorghiu, anunț bombă: ”Capitala României se mută la Iași!”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu susține că a auzit o voce care îi spune că orașul iași va deveni capitala României.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, care susține că a anticipat incendiul devastator din clubul Colectiv, a anunțat că ultima premoniție a ei presupune mutarea capitalei țării, de la București la Iași.

Citeste si: Mama Elodiei, declarații șocante despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani buni EXCLUSIV

Citeste si: Informații explozive: liderul trupei DJ Project, filmat pe ascuns în timp ce participa la orgii! Artistul negocia ”statutul” minorelor

”Dragii mei, în aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa: "CAPITALA ROMÂNIEI la IAŞI! Summit de 8 ore pe 11 (posibil 18) Februarie!" Dragii mei, daca eu am inteles bine, este vorba de un 11 februarie, daca nu, posibil sa fie 19 februarie. Care februarie? Al cărui an? Nu stiu a va spune dragilor! Dar s-avem rabdare si toate ni se vor descoperi nouă de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului. Municipiul IASI dragii mei, a mai fost CAPITALA ROMÂNIEI”, a povestit misterioasă Maria Ghiorghiu, care face furori cu dezvăluirile ei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate