Maria Ghiorghiu, anunț cutremurător despre cântăreața Andra! ”O întreagă babilonie”

Maria Ghiorghiu, legătură neașteptată cu artista Andra! Clarvăzătoarea susține că se va întâmpla un lucru incredibil.

Autor: A.V.

Una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, Maria Ghiorghiu, susține că ceva se va întâmpla la un eveniment susținut de Andra. Iată ce a scris pe blogul personal:

”Noapte de 8 -9 MARTIE 2017 ,ora 0,34!

În această noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, un glas tare trist m-a făcut să plâng, iar sufletul meu mă durea tare, pentru ceea ce auzeam ți pentru ceea ce vedeam.

Glasul spunea așa, dragilor: "Vreau să văd cât de multă Credinţă există în oameni !”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Veste mare de la fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Cea mai mare surpriză a vieții mele este această carte!”

Clipă în care dragilor, văd o sală mare de Spectacole înspre Sud, iar aici, sala este arhiplină de spectatori. În primele rânduri, văd numai vedete de top, printre care și ANDRA lui Maruţă. Toată lumea se distra la maximum; ţipete, urlete de bucurie, de extaz, o întreagă babilonie. Nimeni nu se mai întelegea cu nimeni, din pricina muzicii date la maxim, din pricina celor care se distrau în fel și chip.

Citeste si: Ce spune bunica lui Betty la botezul lui Matthias Ștefan! ”El avea nevasta frumoasă, o prinţesă o regină, datorită mie are doi copii ca doi îngeri”

Apoi glasul continuă: "Acum, hai să vedem şi cât de multă ură față de minunile și cuvântul lui Dumnezeu există în sufletul și-n inima oamenilor!"

Acum, vedeam Sala aceea arhiplină la spectacole, cum era total goală și-ntr-un întuneric beznă.

Nimic nu se mai auzea.
Mi se arată fraților, SFINTELE BISERICI în care erau prezente la SFÂNTA SLUJBĂ doar câteva persoane ți Preotul. Iar la final, văd dragii mei pe IISUS HRISTOS Sus în Cerul Sfant cum era răstignit pe Cruce, iar lacrimi de sânge Îi şiroiau pe obrajii Săi Prea Sfinţi”, este mesajul care apare pe blog.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune bunica lui Betty la botezul lui Matthias Ștefan! ”El avea nevasta frumoasă, o prinţesă o regină, datorită mie are doi copii ca doi îngeri”

Reteta Mucenici. Cum sa faci mucenici moldovenesti si mucenici fierti

Veste mare de la fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Cea mai mare surpriză a vieții mele este această carte!”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Alertă maximă! Norul toxic e aproape de România. Ar putea fi un adevărat dezastru

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies