Maria Ghiorghiu: ”Cum a rămas Fecioara Maria însărcinată?” Răspunsul te va uimi

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei personal un text cu tentă religioasă! Uite ce spune despre nașterea Fecioarei Maria.

Autor: A.V.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei personal un text cu tentă religioasă prin care explică modul în care Fecioara Maria a rămas gravidă, mai ales că suntem în Postul Paștelui.

„În această noapte târzie, o noapte frumoasă, în timp ce mă rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuta Domnului ,aud dragilor un glas, care spune așa:

"Gata! Iată ,spre mulțimea liniștilor tale!
Și era Fecioara însărcinată cu Iisus.
Fecioara Maria era insărcinată cu Iisus!"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA, îmbrăcată în

veșminte roșii catifelate ,stând pe marginea unui pat. Prea Curata Fecioară Maria, avea burtica mare și rotundă; purta în pântecele Ei, pe Mântuitorul Lumii întregi. Pururea Prea Curata Fecioară MARIA, avea burtică mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: ”Un ciclon uriaș cu posibile victime”

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție înfricoșătoare despre CUTREMUR: „S-a emis alertă tsunami...”

Citeste si: Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! Încă un eveniment tragic: „Văd o intersecție uriașă în care lumea...”

Măicuta Domnului mă privește fericită ,punându-și Mâinile-I prea Sfinte, la partea de jos a burticii Sale și apasă pe burtică. Moment în care, văd că BURTICA-I este goală la partea de sub ombilic.

Aici, sub ombilic, Burtica Maicii Domnului era precum un burete; adică moale, goală, nu era Pruncul Iisus acolo în uter.. La partea de sus, deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA era plină, aici PRUNCUTUL Iisus creștea.

Prea Curata Fecioară MARIA, apăsa și aici cu Mâinile-I prea curate și prea sfinte, și-mi arată mie roabei Sale, precum că, acolo sălăsluieste Pruncutul Iisus; pe Tronul cel mai înalt din Burtică Ei, și nicidecum în uter, așa cum prind viață pruncii noștri, rezultați din legătura trupească ,dintre un bărbat și o femeie.

Cum a rămas, Prea Curata Fecioară Maria însărcinată?

Fraților! Așa cum intră Soarele în casă și încălzește și luminează toate, tot așa, prin PUTEREA DUHULUI SFÂNT, a fost zămislit și Pruncutul IISUS, Soarele Dreptătii ,urmând că să iese din trupul MAICII SALE, după 9 luni de zile, la fel precum a fost zămislit. Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost și zămislit, și nicidecum printr-o naștere firească, precum naștem noi femeile de pe Pămant”, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a postat pe blogul ei personal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, premoniție înfricoșătoare despre CUTREMUR: „S-a emis alertă tsunami...”

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! Încă un eveniment tragic: „Văd o intersecție uriașă în care lumea...”

Maria Ghiorghiu, anunț cutremurător la 42 de ani de la devastatorul seism din 1977

Dana Budeanu, declarații halucinante la adresa lui Nicușor Dan: „Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”

Alertă totală la granița cu România! Vladimir Putin tocmai a făcut o DECLARAȚIE DE RĂZBOI

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies