Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului, iar unele dintre ele s-au adeverit, a vorbit acum despre coronavirus.

Autor: A.M.

In articol:

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune incredibilă pentru România! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

 

Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului, iar unele dintre ele s-au adeverit, a vorbit acum despre coronavirus.


Intr-un interviu pentru un post de televiziune, Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj prin care a vrut sa ii atentioneze pe oameni ca nu au de ce sa se sperie.

Tot ea a mai spus că în aproximativ 3 luni se va găsi și tratamentul.

"Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii'', a spus aceasta.

Citeste si: Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă- kanald.ro

Citeste si: Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil- stirileprotv.ro

Deși cunoscută pentru mesajele ei "apocaliptice" uneori și de puterni avertisment, de data aceasta clarvăzătoarea a transmis până și ea mult optimis.

' 'Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus.

Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune'', a spus aceasta.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție devastatoare pentru România? ”Hepatitele seceră vieți”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

 

 

Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș

Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș. Cu doar câteva zile înainte ca el să sfârșească într-un teribil accident rutier, clarvăzătoarea a anunțat pe blogul ei că o vedetă de televiziune va înceta din viață.

Maria Ghiorghiu nu a spus și numele persoanei care avea să moară.

„În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: „(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă… Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu”,  a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal, în urmă cu doar câteva zile.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima persoană infectată cu coronavirus, după vizita italianului de 71 de ani în România

Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Un preot din Iași ține slujbe pentru cei afectați de coronavirus și strânge pomelnice pe Facebook: „Ne pot trimite în comentarii un pomelnic cu cei dragi”

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în postura neașteptată de cameraman! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy pe platourile de filmare!...

Calendar ortodox 2 aprilie 2023. Ce sfânt este celebrat în calendarul ortodox?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

„Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies