Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului, iar unele dintre ele s-au adeverit, a vorbit acum despre coronavirus.

Autor: A.M.

In articol:

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune incredibilă pentru România! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

 

Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului, iar unele dintre ele s-au adeverit, a vorbit acum despre coronavirus.


Intr-un interviu pentru un post de televiziune, Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj prin care a vrut sa ii atentioneze pe oameni ca nu au de ce sa se sperie.

Tot ea a mai spus că în aproximativ 3 luni se va găsi și tratamentul.

"Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii'', a spus aceasta.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Deși cunoscută pentru mesajele ei "apocaliptice" uneori și de puterni avertisment, de data aceasta clarvăzătoarea a transmis până și ea mult optimis.

' 'Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus.

Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune'', a spus aceasta.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție devastatoare pentru România? ”Hepatitele seceră vieți”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

 

 

Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș

Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș. Cu doar câteva zile înainte ca el să sfârșească într-un teribil accident rutier, clarvăzătoarea a anunțat pe blogul ei că o vedetă de televiziune va înceta din viață.

Maria Ghiorghiu nu a spus și numele persoanei care avea să moară.

„În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: „(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă… Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu”,  a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal, în urmă cu doar câteva zile.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima persoană infectată cu coronavirus, după vizita italianului de 71 de ani în România

Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Un preot din Iași ține slujbe pentru cei afectați de coronavirus și strânge pomelnice pe Facebook: „Ne pot trimite în comentarii un pomelnic cu cei dragi”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies