Maria Ghiorghiu, în doliu! "Un cancer galopant l-a răpus în doar două săptămâni"

Maria Ghiorghiu și-a pierdut fratele mai mare. Celebra prezicătoare este în doliu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Într-o postare pe contul său de Facebook, Maria Ghiorghiu a dezvăluit că fratele său mai mare a murit. Bărbatul a fost doborât de cancer, o boală nemiloasă care l-a răpus după doar săptămâni.

Maria Ghiorghiu, în doliu! "Un cancer galopant l-a răpus în doar două săptămâni"

"Astăzi a trecut la cele veșnice fratele meu mai mare, Costică Mihalcea (...) Un cancer galopant l-a răpus în doar două săptămâni. Dumnezeu să te ierte, frățioare, și să te odihnească în Împărăția Sa! Nu te vom uita niciodată. Acum ești alături de fratele nostru, Mihai, alături de Mama și Tata, alături de Bunici și Străbunici.

Zbor lin, suflet drag și chinuit! Te iubim și ne rugăm pentru tine și pentru toți cei care nu mai sunt printre noi", a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Divorț ȘOC în România! Vedeta tocmai a făcut anunțul

Citeste si: Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidențiale

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! Starul din ”James Bond” a murit

În urmă cu câteva luni, în luna septembrie a anului trecut, Maria Ghiorghiu anunța că nepotul său, fiul fratelui său mai mare, a murit într-un accident de mașină.

“CONDOLEANTE din toata inima pentru fratele meu, Costica, si sotia lui, Niculina Mihalcea, acum in aceste clipe grele cand, si-au pierdut baiatul, pe Costel, in floarea varstei intr-un accident de masina”, scria Maria Ghiorghiu pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate