Stiri

Maria Ghiorghiu, noi previziuni halucinante: ”Să ne rugăm, fraţilor...”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din Colectiv, susţine că în următoarea perioadă se va întâmpla ceva absolut halucinant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Maria Ghiorghiu, noi previziuni halucinante: ”Să ne rugăm, fraţilor...”
 
După ce a prezis dezastrul din Colectiv, în care au murit 64 de persoane, acum Maria Ghiorghiu, a dezvăluit că se apropie un cutremur mare, ce va fi declanşat de o explozie nucleară.
 
"Noapte de 14 -15 Decembrie 2017 , ora 2:14
 
În această noapte dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog,  aud glas care spune ceva despre un Cutremur. Clipă în care dragilor, văd înspre Nord, o APĂ albastră -neagră, care se ridică în aer, de câtiva metri buni. Ceva rău se întâmplase. 
Un Cutremur mare probabil, un cutremur provocat de explozia vreunei bombe.
Ca un RECHIN uriaş s-a ridicat de la suprafaţa apei, gata să acopere tot ce-i ieşea în cale.
Prieteni dragi, cred că este vorba de vreo explozie nucleară, a vreunei BOMBE nucleare. S-ar putea că veşnica Coreea de Nord să facă din nou alte TESTE şi mai periculoase.
Să ne rugăm, fraţilor, la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, ca să fie pace şi linişte în Lume, ca să fie pace şi linişte în inima şi-n sufletul noastru al tuturor", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune