Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare! Un cutremur violent se apropie

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, are o nouă premoniție cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu susține că un cutremur violent s-ar putea apropia sau chiar alunecări de teren care vor provoca pagube însemnate.

Cea care ar fi prezis tragedia din Colectiv, dar și moartea unor figuri importante atât din țară, cât și din afară, susține că trebuie să ne rugăm la Dumnezeu pentru a ne apăra în caz de cutremur sau dezastre naturale.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, îngrozită. A fost sunată de două ori! Ce spune despre cei 300.000 de euro despre care s-a spus că i-ar fi cerut

Citeste si: Florin Salam spune că va apela la 112 dacă va mai primi amenințări cu moartea! ”Vedeți-vă de copiii voștri”

„În această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor,văd înspre Sud -Vest o casă cu pereți văruiți în bleu sau alb, o casă bătrânească părea la prima vedere. Brusc, un perete al acestei case ,posibil peretele din fată,cade pe spate, se prăbușește din temelii. Dintr-o singură mișcare,întreg peretele se dărama. Prieteni dragi, cred că vom auzi de grave alunecări de teren,sau posibil de vreun Cutremur mai violent,deși nu vedeam că s-ar putea clătina pămantul.

Citeste si: Noi informații despre starea lui Mihai Constantinescu! „Nu a mișcat nici un deget. Medicii au decis să...”

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, ca să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi,și să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără de voie. Să mulțumim în fiecare clipă PREA SFINTEI TREIMI și MAICII LUMINII, pentru că suntem sănătoși, putem să ne bucurăm de cei dragi, putem să facem lucruri și fapte bune care ne aduc mântuirea Sufletului nostru”, este mesajul transmis de Maria Ghiorghiu pe blog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate