Maria Ghiorghiu, premoniţie devastatoare! Ce se va întâmpla cu România: ”Nu mai era întreagă!”

Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prevestit incendiul cumplit din Colectiv, dar şi decesele unor personalităţi importante, face o nouă premoniţie.

Autor: A.V.

Maria Ghiorghiu a notat pe blogul ei un mesaj referitor la ţara noastră, ce se va întâmpla cu aceasta, susţinând că se va împărţi: ”În această dimineaţă, trează fiind, văd stând în pat cu ochii închişi, văd la doar câţiva metri înălţime faţă de locul în care stăteam, văd un cer de noapte, iar pe cer au apărut Sfinţii Arhangheli şi Voievozii Mihail şi Gavriil.

După ce i-am privit pe amândoi, au dispărut în clipa următoare, ca în locul lor, să apară harta României. Numai că, HARTA ROMÂNIEI nu mai era întreagă! Partea sudică cu inima Munteniei era lipsă; era o gaură neagră în partea Munteniei; nu mai există inima Munteniei, de jos în sus”.

De asemenea, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că o tornadă violentă va lovi pământul, neştiind exact locaţia: Tot în această dimineaţă, mă trezeşte un glas care întreabă aşa: "Auzi? Apoi i se răspunde: Dar nu aud! Chiar nu aud! Dar glasul îi spune: Iată o Tornadă". 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Actriţa Olga Delia Mateescu, în spital! A fost lovită de o maşină! "M-a aruncat într-o groapă"

Feli Donose, mesaj tranşant după ce micuţa ei a venit pe lume! ”Doamne, fă să rămân aşa toată viaţa”

Ce face Mădălin de la ”Puterea Dragostei”, după ce a fost eliminat din show! Viorela: ”E oarecum la fel de vocal şi agresiv”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies