Maria Ghiorghiu, premoniție înfricoșătoare despre CUTREMUR: „S-a emis alertă tsunami...”

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție. Aceasta a vorbit despre un cutremur puternic, precum și despre o premoniție. Iată când va avea loc tragedia.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Maria Ghiorghiu a dat un nou avertisment. După ce a prevestit incendiul din Colectiv, precum și multe alte tragedii, aceasta vorbește despre un mare cutremur.

Potrivit Mariei Ghiorghiu, țara noastră va fi zguduită puternic. De asemenea, aceasta vorbește și despre nun tsunami. Iată ce a scris celebra clarvăzătoare pe blogul său:

 

Citeste si: Oana Lis, detalii șocante despre Viorel Lis: „Cadoul lui pentru mine este că nu a murit”

Citeste si: Ștefan Mandachi, suceveanul cu un metru de autostradă, are un frate geamăn care cântă manele cu Liviu Guță

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Astăzi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător.

Glasul spunea așa:

"S-a emis alertă tsunami în zona Vrancea ."

După care, glasul nu mai spune nimic.

Am stat și m-am gândit mult dragilor, dacă să scriu și acest mesaj.

Iar în final, l-am scris, pentru că împreună să încercăm să-l dezbatem și să ne rugăm cu toții la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ca să nu-și întoarcă Faţa Sa de la noi, și să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără voie.

Un TSUNAMI, poate fi provocat de un CUTREMUR devastator.

Un Tsunami ar putea să se producă la MAREA NEAGRĂ, din cauza unui posibil Cutremur mare”, a scris Maria Ghiorghiu.

 

Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! Încă un eveniment tragic: „Văd o intersecție uriașă în care lumea...”

Maria Ghiorghiu a avut o previziune sumbră. Clarvăzătoarea a anunțat că urmează un eveniment tragic. Femeia are un blog unde scrie prezicerile pe care le are și chiar spune că a reușit să prevestească incendiul de la Colectiv. La începutul anului ea și-a anunțat cititorii că urmează o adevărată tragedie.

„Dragii mei, În această dimineață, în zori de zi, mă trezește un glas care spune ceva tare încurcat. Glasul spunea așa: „O Kilă de Kilometru plutește”. Clipă în care văd, înspre Sud, o stradă mare, o intersecție uriașă, cu blocuri înalte specifice New York-ului, în care lumea circulă în toate părțile; era un adevărat furnicar de oameni.
Prieteni dragi, ce vrea să ne transmită acest mesaj, eu nu știu. Dar poate cu ajutorul vostru și, firește cu Voia Duhului Sfânt, îl vom descifra. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne dăruiască sănătate și mântuire sufletului, atât nouă, cât și celor dragi nouă
”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate