Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare pentru România: ”În mijlocul verii, iarna se instalase violent”

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră pentru România!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis tragedia din Colectiv, dar și moartea unor personalități importante, are o nouă premoniție.

Citeste si: Anunțul serii despre artista Andra! ”Ne place să avem o familie numeroasă”

„Brusc, începe a ninge puternic și a viscoli puternic. Pur și simplu nu reușeam să merg pe stradă din pricina vântului care bătea dinspre SUD spre Vest, Nord-Vest! Era un ger fraților de crăpau pietrele. Deci, în mijlocul verii, iarna se instalase violent în această parte. Ninsori, viscol, îngheț și vânt extrem de puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de o astfel de iarnă cumplită care va veni în mijlocul verii sau al toamnei calde.

Citeste si: Poziția Poliției Române cu privire la presupusa evadare a lui Radu Mazăre din închisoare! Ce spun autoritățile

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei. Cine ar putea câștiga premiul de 1500 de euro și și-ar putea proteja casa

Exact ceea ce am scris adeseori, schimbarea Polilor Magnetici, continuă. Dumnezeu S-a mâniat pe noi deoarece suntem răi și neascultători, suntem lipsiți de credință și de iubire față de Aproapele, jignim,înjurăm, ne urâm unii pe alții, aruncăm cu piatră, etc.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate