Stiri

Maria Ghiorghiu prezice un dezastru si un cutremur puternic! "Sa ne rugam!"

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare, sustine ca atat un cutremur, cat si un dezastru se vor produce.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

"20 Septembrie 2018, ora 6:13 dimineata! In aceasta dimineata, o lumina puternica precum un fulger, imi arata o incapere la Sud-Est, iar aici, in mijlocul incaperii se afla o masa goala care incepe a se clatina puternic. Dragii mei, vom auzi de un alt Cutremur puternic care nu va trece deloc neobservat. Noi stim ca Romania este ocrotita si ocolita de CUTREMURELE mari. Dar sa ne rugam pentru fratii nostri, pentru acei oameni care vor avea de suferit in urma acestui viitor Cutremur", este primul mesaj pe care Maria Ghiorghiu l-a scris.

De asemenea, clarvazatoarea sustine faptul ca un dezastru ar avea loc in Germania, iar locatia ar fi un pod si un santier.

"20 Septembrie 2018, ora 6:22! Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva despre un SANTIER din GERMANIA. Glasul spunea asa:"Pe un Şantier din Germania!" După care, vad inspre Sud un obiectiv ce se asemana foarte mult cu un POD care avea mai multe intrari de dedesubt, intrarile fiind arcuite la partea de sus. Nu vedeam apa,vci pămantul lutos sau poate prea uscat din cauza secetei sau a mâlului.vIntrarile arcuite de sub acel Pod,se aseamanau cu aceasta imagine", este cel de-al doilea mesaj ingrijorator pe care aceasta il trimite.   

Galerie foto