Stiri

Maria Ghiorghiu prezice un dezastru si un cutremur puternic! "Sa ne rugam!"

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare, sustine ca atat un cutremur, cat si un dezastru se vor produce.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Maria Ghiorghiu prezice un dezastru si un cutremur puternic! "Sa ne rugam!"icon photo

"20 Septembrie 2018, ora 6:13 dimineata! In aceasta dimineata, o lumina puternica precum un fulger, imi arata o incapere la Sud-Est, iar aici, in mijlocul incaperii se afla o masa goala care incepe a se clatina puternic. Dragii mei, vom auzi de un alt Cutremur puternic care nu va trece deloc neobservat. Noi stim ca Romania este ocrotita si ocolita de CUTREMURELE mari. Dar sa ne rugam pentru fratii nostri, pentru acei oameni care vor avea de suferit in urma acestui viitor Cutremur", este primul mesaj pe care Maria Ghiorghiu l-a scris.

De asemenea, clarvazatoarea sustine faptul ca un dezastru ar avea loc in Germania, iar locatia ar fi un pod si un santier.

"20 Septembrie 2018, ora 6:22! Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva despre un SANTIER din GERMANIA. Glasul spunea asa:"Pe un Şantier din Germania!" După care, vad inspre Sud un obiectiv ce se asemana foarte mult cu un POD care avea mai multe intrari de dedesubt, intrarile fiind arcuite la partea de sus. Nu vedeam apa,vci pămantul lutos sau poate prea uscat din cauza secetei sau a mâlului.vIntrarile arcuite de sub acel Pod,se aseamanau cu aceasta imagine", este cel de-al doilea mesaj ingrijorator pe care aceasta il trimite.   

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune