Vedete

Maria Ghiorghiu, prezicere cumplita: "Cu siguranta asa se va intampla"

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca va avea loc o rapire, iar acest lucru este unul ingrijorator.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Maria Ghiorghiu, prezicere cumplita: "Cu siguranta asa se va intampla"icon photo

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv si moartea judecatorului Stan Mustata, sustine ca va avea loc o rapire pentru care se va pune pret si se va cere rascumparare.

"23 Septembrie 2018, ora 10:13 dimineata ! In aceasta dimineata, desi eram la Sfanta biserica in strana, vad in stanga mea de parca as mai fi avut un ochi la tampla stanga, vad cateva randuri scrise in alta limba pe care nu o intelegeam. Dar bunul Dumnezeu a voit ca eu sa pot citi ultimile cuvinte si le-a scris in romaneste. Acestea erau: "Se cere ca rascumpărare ......!" Iar mai departe, nu mi-a fost descoperit ca sa mai citesc. Asadar fratilor, vom auzi (posibil) de vreo rapire in care se va pune pret, se va cere rascumparare. Cine va fi rapit, unde si cand, eu nu stiu. Dar cu siguranta asa se va intampla, din pacate. Sa ne rugam pentru ca acei oameni rapiti, sau om rapit , sa le (i) fie crutata viata", este mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a scris pe blogul sau.
 

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune