Maria Ghiorghiu, profeție devastatoare pentru România? ”Hepatitele seceră vieți”

Maria Ghiorghiu are o previziune sumbră! Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Maria Ghiorghiu are o premoniție devastatoare în legătură cu oamenii! Ne paște o pandemie și o epidemie care ar putea avea consecințe foarte grave. Celebra prezicătoare susține că va fi o pandemie de hepatită!

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea așa: Voia Lui Dumnezeu ! Hepatitele seceră vieți. Dragii mei, iată cum îngăduie Bunul Dumnezeu și astfel de situații grele și dureroase.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: ȘOC! Imagini care arată ce se întâmplă cu adevărat în cuplul lor! Bodi a vrut să o sărute pe Bianca! Ea aproape îl respinge! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM cu fetele din liceul Alexandrei Măceșanu! Victima lui Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie clasa a X-a la un liceu din Caracal

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a pozat cu sfârcurile la vedere pe cea mai tare plajă din Los Angeles! Ana a arătat ca după un concurs de tricouri ude! FOTO

Este foarte posibil dragilor, ca să auzim de o Epidemie de Hepatite sau chiar de o Pandemie a Virusului Hepatitelor de tot felul. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ,ca să ne ferească de astfel de boli cumplite care seceră vieți.

Să fim buni și milostivi să dăruim dragoste semenilor noștri și să iertăm ca să fim iertați, dragilor. Cu dragoste, Maria”, este mesajul pe care l-a transmis prezicătoarea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica lui Mircea Geoană a pozat cu sfârcurile la vedere pe cea mai tare plajă din Los Angeles! Ana a arătat ca după un concurs de tricouri ude! FOTO

VIDEO | Ultimele pregătiri pentru Black Friday. Ce ne sfătuiesc specialiștii în marketing

Băiatul din Pecineaga putea fi găsit cu 3 zile mai devreme! Sonarul folosit de ISU Dobrogea pentru a-l găsi pe copil era defect?!

Marea finală a show-ului ”Îmi Place dansul” este în această seară! Marele câștigător pleacă acasă cu 100.000 de lei. Ce spun concurenții?

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies