Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă! ”Vom auzi de mari tulburări”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă către populație. Iată ce susține aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis tragedia din Colectiv, dar și moartea unor personalități importante trage un nou semnal de alarmă în rândul populației.

”10 Iulie 2019,ora 17,08 ! Dragii mei,

În aceasta după amiaza, deși eram cu ochii pe monitor și scriam pe Blog, aud multe glsuri care strigau așa: "Veniți să ne închinăm lui ERDOGAN! Veniți să ne închinăm Împaratului Erdogan." Dragii mei, auzeam multe glasuri care strigau la unison, așa că în citatul de mai sus. Oamenii țipau cât îi țineau rărunchii, ca să se faca auziți. Unii strigau "Veniți să ne închinăm lui ERDOGAN!",iar alții strigau și mai tare așa: "Veniți să ne închinăm Împaratului Erdogan!

În strigările lor, ERDOGAN devenea Împărat, iar lumea trebuia să i se închine. Dragii mei, cu siguranță vom auzi de mari tulburări în TURCIA, în timp ce poporul va ieși în stradă și va fi împărțit în contra ERDOGAN și pro ERDOGAN. Doamne ferește să nu izbucnească de aici și Războiul. Să ne rugam la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere cu milă și cu iubirea Sa de oameni”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Simina și Alex Zănogă au părăsit emisiunea, cu câteva zile înainte de finală: „Cine vă ține cu forța?”

Citeste si: Emoții pentru Mădălin Ionescu! I-a fost alături fiicei lui, Ștefania: Mândru să fiu tatăl tău!

Citeste si: O tânără de 21 de ani a avut parte de un șoc! Și-a căutat pe Tinder dragostea vieții, dar a ajuns starletă porno. Cum s-a întâmplat

De asemenea, Maria Ghiorghiu a continuat cu o altă mărturie, de data aceasta legată de copii și de sărăcie.

”10 Iulie 2019,ora 3,23 zori de zi ! Dragii mei. În această dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care poruncește pur și simplu așa: "Copiii Lumii sunt subnutriți ! Copiii Lumii, trebuie hrăniți ! Dar un alt glas Prieteni, un alt glas spune așa: Subnutriție, subnutriți ! Copiii aceștia sunt subnutriți. Nu bănuiesc copiii aceștia subnutriți; nu bănuiesc nimic. Copiii subnutriți ,trebuie hrăniți! Trebuie hrăniți copiii Lumii", a mai spus clarvăzătoarea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate