Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România la Olimpiadă! Silvia Stroescu este dezamăgită şi supărată de eşecul româncelor la Mondiale!

Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România lacea mai importantă competiţie sportivă a lumii. „Gimnasta Maria Holbură a devenit al 49-lea membru al Team România pentru competiţia olimpică de la Tokyo, din 2020. Maria Holbură a terminat pe locul 54 concursul de calificare al Mondialelor de la Stuttgart la individual compus. După eliminarea naţiunilor calificate cu echipa, Maria Holbură a devenit a 13-a calificată la Jocuri dintre cele 20 de sportive care şi-au câştigat biletul pentru Tokyo“, a informat COSR.  În vârsta de 19 ani, Holbură (CSS Constanţa) va participa, în premieră, la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

Citeste si: Diana Bulimar de la Exatlon a afişat un decolteu ameţitor! Vezi cea mai sexy fotografie cu fosta Faimoasă!

Citeste si: Sportiva Andreea Răducan a născut pentru a doua oară!

Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România. Echipa s-a clasat pe locul 22 din 24 la Mondiale

Calificarea Mariei Holbură a fost umbrită, însă, de contraperformanţa echipei României, care a ratat prezenţa la Olimpiadă după ce s-a clasat pe locul 22 din 24 de echipe la Campionatul Mondial, calificate fiind primele 12 naţionale. Silvia Stroescu, campioană olimpică, mondială și europeană cu echipa, dar şi fostă participantă la Exatlon a criticat prestaţia echipei României. "Faptul că am ajuns pe poziția 22 din 24 este alarmant! Sunt foarte dezamăgită și supărată pentru că am impresia că se dorește să rămânem aici", a spus Stroescu pentru gsp.ro. (vezi motivul pentru care Horia Tecău a fost părăsit de iubita fotomodel)

Maria Holbură e singura gimnastă care va reprezenta România: "Vina trebuie împărțită de toată lumea" 

"Este momentul ca aceia care au posibilitatea de a lua decizii să le ia pentru a îndrepta această situație, pentru a nu ne trezi iarăși, peste patru ani, că suntem tot aici. Eu iubesc acest sport și mi-a oferit foarte multe și nu pot fi indiferentă, chiar dacă nu sunt implicată direct în antrenamentul fetelor, situația de acum a gimnasticii românești mă afectează".  Dacă e să vorbim despre vreo vină, ea trebuie împărțită de toată lumea. E ca și cum noi am spune că am ieșit campioane olimpice doar datorită nouă. Așa cum o victorie vine cu aportul multor persoane, așa este și în cazul unui eșec", a mai declarat Silvia Stroescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate