Maria Ilioiu, la aproape 5 luni după ce i-a fost distrusă fața printr-un tratament: „Pielea arată ca și cum e tăbăcită”

Maria Ilioiu este de nerecunoscut, după ce în urmă cu câteva luni i-a fost distrusă fața printr-un tratament executat greșit.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu

Fosta ispită Maria Ilioiu a apelat la un tratament cosmetic din dorința de a-și îmbunătăți aspectul feței, dar prorcedura a decurs extrem de greșit.  În ciuda încercărilor ispitei de a-și repara pielea, fața ei a rămas la fel.


In articol:

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (...) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. (...) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, explica Maria Ilioiu.

Însă din cele mai recente postări ale vedetei, se pare că Maria Ilioiu a trecut peste perioada grea, fiind de nerecunoscut în ultimele postări de pe Instagram!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Maria Ilioiu a explicat cum i s-a distrut pielea

Cu un păr în degrade, de la negru la albastru și fără să poarte nici măcar o bluxă sau utien, Maria s-a lăsat pozată în toată splendoarea ei: machiată cu albastru, pentru a se asorta cu codițele afro, ispita este de nerecunoscut.

În momentul când a avut loc accidentul, Maria Ilioiu le-a povestit urmăritorilor cum a decurs ședința de tratament care s-a terminat în mod îngrozitor.

„Pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf. Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață. Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit”, povestea Maria Ilioiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maria Ilioiu pozează sexy în bucătărie! ”Mă apuc de gătit”

Ispita Maria Ilioiu, scandal de proporţii cu un artist care i-a făcut un tatuaj: „Se şi crăpa de ieşea sânge de sub”

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Cum arată Maria Ilioiu după ce a fost mutilată în urma unor tratamente cosmetice? Foto

Bianca Pop, declarații exclusive după ce a fost drogată, bătută și sechestrată două zile. Ce s-a întâmplat în secția de Poliție?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies