Maria Lucia Hohan, dată în judecată de un fost colaborator! Ce acuzații i se aduc celebrei creatoare de modă

Renumitul designer de rochii de ocazie se află în centrul unui scandal! Ea și un fost colaborator se judecă, după ce acesta o acuză de lucruri incredibile. Iată toate detaliile!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Celebrul designer de rochii de ocazie, Maria Lucia Hohan, a căror creații sunt extrem de apreciate, nu doar de vedetele din România, ci și de personalități extrem de cunoscute din afară precum Jenifer Lopez sau Taylor Swift, se află într-un scandal de zile mari, după ce a fost dată în judecată de un fost angajat. Bărbatul, pe numele său Nicolae Narcis Moroșeanu, spune că timp de 8 ani a lucrat pentru creatoarea de modă, timp în care ar fi făcut mult mai multe lucruri decât figurau în fișa postului. 

El ar fi fost, de fapt, angajatul firmei partenerului de viață al Mariei Lucia Hohan, însă ar fi devenit rapid „omul bun la toate”, de care cretoarea de modă ar fi profitat din plin. Tocmai din acest motiv, fostul colaborator a acționat-o în instanță pe aceasta și o acuză de lucruri incredibile, cerând daune morale usturătoare. 

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan

[Sursa foto: Instagram]
 

Ce acuzații șocante i se aduc cunoscutului designer Maria Lucia Hohan 

Nicolae Narcis Moroșeanu a fost timp de 8 ani colaborator pentru Maria Lucia Hohan. Acesta era angajat pe firma partenerului de viață al designerului, doar că obișnuia să facă diverse lucruri pentru ea. Așa-zisul său calvar ar fi început pe fondul separării dintre designer și iubitul ei, iar Nicolae Narcis Moroșeanu ar fi primit o ofertă de angajare de la Maria Lucia Hohan, doar că ar fi refuzat-o. Acesta ar fi fost mărul discordiei dintre cei doi.

Designerul s-ar fi enervat la culme și i-ar fi vorbit urât, ba mai mult, fostul angajat o acuză că ar fi încercat să-l umilească.

Astfel, el a început demersurile în instanță împotriva ei și cere daune morale în valoare de 10.000 de lei și obligarea designerului la prezentarea de scuze publice în trei ziare de mare circulație pentru o perioadă de trei luni.

„În anul 2019, pe fondul separării dintre pârâtă și angajatorul meu, precum și din cauza faptului că am refuzat oferta sa de angajare, pârâta a început

să aibă o atitudine ostilă față de mine, adresându-mi injurii și alte cuvinte jignitoare de fiecare dată când ne întâlneam. Așadar, într-una din zilele în care mă aflam în interes de serviciu la sediul social al societății pe care o deține, pârâta mi-a transmis, de față cu ceilalți angajați, că nu mai sunt binevenit la sediul firmei sale și că nu mai are nevoie de serviciile mele, respectiv să nu te mai prind pe aici, sclavule și amărâtule!

În data de 25 februarie 2020 am fost oprit în trafic de aceasta (n.r. Lucia Hohan), am fost înjurat și mi-au fost arătate semne obscene, în prezența unei angajate a pârâtei, Irina Chiș, și a celorlalți participanți la trafic, iar injuriile și umilințele au fost continuate prin mesaje transmise pe Whatsapp, respectiv: săracu… sclavule… îți place jobul de sclav… îți place să ți se spună prost și idiot, nu?… accepți cu plăcere… noi suntem un colectiv de superfemei mișto și nu dăm doi bani pe bărbați ca voi… asta ești, un individ de doi lei… idiotule care mănâncă (rahat)…”, a povestit acesta în instanță.

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan

[Sursa foto: Instagram]

Care erau sarcinile pe care Maria Lucia Hohan i le-ar fi dat de-a lungul timpului 

Nicolae Narcis Moroșeanu a depus la dosar mai multe mesaje pe care designerul i le-ar fi dat în decursul timpului. Acesta primea sarcini de rezolvat atât pentru afacerea pe carea Maria Lucia Hohan o deținea, dar și sarcini legate de viața ei privată.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Am nevoie de Narcis luni, marți, miercuri la fabrică, toată ziua, ca să mutăm mobilele…”   – 22 august 2017;

„ Narcis, să zugrăvești biroul, te rog, și să rezolvi cu aspersoarele de la Snagov. Să tunzi iarba la 2-3 săptămâni… Mergi la JYSK Vulcan și cumpără-mi salteaua asta” –  18 iulie 2019;

Narcis să-mi ia lapte și alte chestii. A închis și străzile nebuna (n.r. premierul de atunci, Viorica Dăncilă). E îngrozitor de trăit în țara asta! „ – 26 februarie 2018;

„Am nevoie de Narcis 2-3 zile la fabrică pentru inventar total de sfârșit de an sau măcar 4-6 ore pe zi.” – 14 noiembrie 2018;

„Poate veni azi Narcis? Să elibereze și subsolul? Trebuie să ia ce mai am eu pe acolo (mașina de spălat, biroul meu, birouri, scaune, sanitarele, plantele) ” – 6 februarie 2020;

„Pentru mâine a rămas de curățat curtea de gunoaie”   – 30 mai 2019;

„Narcis, te rog, repară urgent mașina de spălat vase din Spiru” – 13 mai 2019;

Citeste si: Romanca Maria Lucia Hohan face furori in America! Presa de peste Ocean o lauda frecvent! Vezi imagini cu vedete tari de la Hollywood purtandu-i creatiile!

„Am și eu nevoie de o zi întreagă cu Narcis, să rezolve următoarele probleme: 1. Să comande 16 metri pătrați de mochetă gri de la Hornbach, 2. Să refacă studioul foto, să dea jos cercurile decorative și să zugrăvească în altă culoare, 3. Să monteze 2 scaune IKEA. În mod normal, dacă se organizează, termină în 8 ore. Dacă nu, probabil îi ia chiar o zi și jumătate.”   – 3 februarie 2017;

„Vezi că-ți las 400 ron sub preș în Spiru pentru benzină. Ai dus geanta Ambrei la școală la ea?”  – 8 octombrie 2019.

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan

[Sursa foto: Instagram]

Fostul colaborator a depus și o plângere la Consiliul Național de Combatere a Discriminării împotriva Mariei Lucia Hohan

Acesta a mers mai departe și a trimis o solicitare și către CNCD în care povestește tratamentul la care ar fi fost supus de designerul de modă și cere să se înceapă cercetările împotriva acesteia. 

Comportamentul Luciei Hohan mi-a încălcat libertățile și principiile care garantează demnitatea umană! Un moment relevant și pe care pot să-l și probez cu mesajele Whatsapp, este cel în care, întâlnindu-mă în trafic,  mi-a arătat gesturi obscene cu degetul, deschizând portiera mașinii  și înjurându-mă…

Citeste si: Scandal uriaș în showbiz! Celebra creatoare de modă Lucia Maria Hohan, proces cu iubitul pentru custodia copiilor!

Având în vedere toate aceste aspecte, precum și starea de fapt descrisă mai sus, vă solicit să dispuneți cercetări,cu privire la faptele menționate și la persoana indicată, sub aspectul săvârșirii faptelor contravenționale menționate”, se arată în sesizarea trimisă către CNCD. 

Ce spune avocații designerului de modă 

Cei care o reprezintă în instanță pe Maria Lucia Hohan vin cu o total altă teorie față de cea susținută de Nicolae Narcis Moroșeanu. Aceștia spun că, de fapt, fostul colaborator ar fi început aceste demersuri la tribunal, după ce designerul de modă ar fi depus anterior o plângere peneală împotriva lui. Celebra creatoare de modă îl acuză pe bărbat de săvârșirea infracțiunii de violarea a sediului firmei ei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Designerul Andreea Dogaru, vedetă în Dubai! Cele mai importante femei din Emirate au ales rochiile româncei la celebrul târg de mirese din zonă

Laura Cosoi, Andreea Raicu si Dana Rogoz au defilat pe covorul rosu de la Cannes. Romancele au stralucit in rochiile spectaculoase create de designeri romani!

Jojo a rupt gura targului! Asta-i cea mai tare rochie pe care a imbracat-o vedeta pana acum

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies