Maria s-a sinucis din cauza unui coleg de muncă! Polițista nu a suportat gândul că trebuia să lucreze cu el

Polițista Maria din Rusia s-a sinucis după ce a fost obligată să lucreze cu un coleg de muncă. Bărbatul o abuzase sexual.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maria Klochkova, o polițșistă de 23 de ani din Rusia, și-a dorit încă de când era mică să devină polițistă și să îi bage pe infractori după gratii. A reușit să obțină un post după ce a terminat școala, dar viața ei s-a schimbat după ce a fost abuzată sexual de un coleg de muncă și apoi a fost obligată să lucreze în continuare cu el, relatează larepublica.pe.

Maria Klochkova s-a împușcat în cap cu arma de serviciu. Deși oamenii legii au încercat să spună că tânăra a ales să-și pună capăt zilelor din cauza unor probleme psihice, sora ei, Anna, vrea să-i denunțe pe polițiștii care încearcă să mușamalizeze cazul.

„Agenții spun că sora mea era bolnavă psihic și suferea de schizofrenie. De fapt, nimic din toate acestea nu este adevărat”, a decalarat Anna.

Citeste si: Răzvan Botezatu e lipsit de inhibiții! În ultima fotografie e gol pușcă și a stârnit sute de reacții: „Erai tentant, păcat că nu îți plac femeile”

Citeste si: Ce spun vecinii din Caracal despre complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu: „Nu-l cred în stare pe ăla”

Citeste si: Aroganță de zile mari pentru băiatul lui Adrian Corduneanu! Bebe s-a pozat cu teancurile de bani la ureche FOTO

fara descriere

Polițista Maria fusese violata de un coleg

Conform declarațiilor făcute de sora Mariei, ea fusese violată de un coleg. A ascuns totul pentru că îi era rușine și nu voia să se afle, dar și pentru că ținea mult la cariera ei și nu voia să și-o strice.

„Nu l-a denunțat pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse”, a spus Anna, sora polițistei.

Maria nu a mai suportat umilința atunci când a fost obligată să muncească alături de agresorul ei, chiar de către superiorul care știa despre abuz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate