Marian Darta face apel disperat catre autoritati: “Am nevoie de o locuinta sociala. Sunt cu un picior in groapa, nu-mi permit sa platesc chirie!”

De o lunga perioada de timp, problemele de sanatate se tin ca scaiul de Marian Darta.

Distribuie pe:

fara descriereTotul a inceput in primavara lui 2013 cand hairstylistul a fost depistat cu fibrosarcom, o forma de cancer la cap si operat de urgenta. Din nefericire, cancerul a recidivat si tumorile au aparut din nou in zona capului, Darta fiind nevoit sa inceapa sedintele chinuitoare de chimioterapie care l-au secatuit de puteri si l-au lasat fara par pe cap.

Si tot din cauza lor, hairstylistul la usa caruia vedetele faceau coada cand doreau o schimbare de look a ajuns sa traiasca de azi pe maine, boala obligandu-l sa stea mai mult prin casa sau spitale. fara descriereAsa arata Marian Darta in prezent, dupa sedintele de chimioterapie care l-au lasat fara par Acum, insa, desi aparent pare sa-si fi revenit cat de cat, Darta face un apel disperat si se adreseaza autoritatilor. “Nu mai pot sa-mi permit chiria. Vreau si eu o locuinta sociala de la primarie. Sunt un caz social, am nevoie de o garsoniera. Nu-mi mai permit sa platesc lunar 700-800 de euro pe luna la chirie, abia imi duc zilele. Ma solicita lumea la nunti si botezuri, sa aranjez doamne la par si sa le fac coafuri sofisticate, dar nimeni nu are idee ce eforturi de vointa fac eu ca sa imi tin angajamentele astea rare. Cancerul e mai urat decat va puteti voi imagina. E greu si nu ai cui sa te plangi”, ne-a declarat Marian Darta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate