Marian Dragulescu are de gand sa mai faca un copil! Afla daca isi doreste baiat sau fetita!

Dupa prestatia din Mexic, Marian are planuri mari pentru cariera sa de antrenor, dar si pentru familia sa pe care vrea sa o mareasca in viitorul apropiat!##VIDEO5843##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Normal ca ne mai dorim un copil, asta e viata. Mi-as dori o fata pentru ca sunt mai aproape de tati sau un baiat ca sa imi duca numele mai departe. Mi-as lasa copilul sa faca gimnastica pentru ca e un sport bun care ajuta", a spus Marian pentru Drept la tinta.

Chiar daca a renuntat la a fi gimnast, Marian va ramane in continuare la Clubul Steaua unde va fi antrenor pentru copii care isi doresc sa faca performanta in acest sport.

"Principalul meu obiectiv a fost Olimpiada din 2012 si am spus ca la sfarsitul anului ma voi hotari daca ma inham sau nu la alti 4 ani de pregatiri. Raman la Steaua, am o conducere extraordinara care ne sprijina foarte bine. Voi face echipa cu Alin Jivan, am fost colegi de gimnastica. Sper sa iasa din mainile noastre copii foate buni si talentati. La 7 ani m-am apucat de gimnastica, as dori sa am elevi de 5 ani. E normal ca dupa atata munca sa fim si noi invitati la evenimente, m-am simtit extraordinar de bine. A fost multa energie in sala si distractiv", a mai spus Dragulescu.

fara descriereIn legatura cu experienta din Mexic, gimnastul se declara incantat de primirea si modul in care organizatorii s-au purtat cu el si cu ceilalti romani invitati sa dea demonstratii de dans artistic combinat cu miscari din gimnastica.

"S-au comportat cu noi ca si cu niste campioni mondiali si olimpici. Este un turneu anual in Mexic, e prima oara cand merg acolo si ne-am simtit foate bine. Au fost mai multi campioni mondiali si europeni. In decembrie vor fi turnee in Olanda si Belgia, au mai fost in Franta. Am avut ajutoare pentru haine dar a fost ideea mea, am stiut cum vreau sa arat. Am auzit ca si Bolt a dansat pe aceasta piesa care are peste 800 de milioane de vizualizari pe YouTube, l-a intrecut si pe Michael Jackson. Are un ritm pe care lumea o ia razna", a mai completat Marian.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate