Marian Dragulescu si Corina Ungureanu au ars 2000 de calorii prin Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen

Marian Dragulescu si Corina Ungureanu au urmat in weekend sesiuni de Kangoo Jumps alaturi de celebra antrenoare Kinga Sebestyen. Cei doi gimnasti au participat la editia din acest an a Kangoo Jumps International Festival si s-au alaturat astfel celor peste 1500 de oameni care au frecventat 32 de clase pe parursul celor doua zile ale evenimentului.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereKinga Sebestyen a deschis festivalul cu o ora speciala la care au participat si Marian Dragulescu, Corina Ungureanu precum si Ana Maria Branza, videcampioana olimpica si campioana europeana si mondiala la scrima. Cu totii au incaltat ghetele cu arcuri si au sarit urmand coregrafia timp de ora si arzand astfel fiecare peste 1000 de calorii.

La ora de deschidere a participat si Isabelle badea, cantareata si instructor de fitness in Suedia, care a interpretat in premiera Imnul Kangoo Jumps, lansat oficial in cadrul evenimentului.

Participantii au urmat sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras.

La Bucuresti au fost prezenti zeci de specialisti din 20 de tari, care au tinut, in total, 32 de clase, fiind o ocazie ideala pentru pasionatii de sport, dar si cei care vor sa se specializeze in acest domeniu, sa descopere cele mai noi programe de acest tip.

Este pentru prima data cand acest festival, cu o traditie de cinci ani, se organizeaza in Romania, editiile anterioare avand loc in Spania, iar meritul ii apartine, in mare parte, organizatoatei Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate