Marian Godină, reacție genială la atacul lui Christian Sabbagh la Alexandru Cumpănașu! Viitorul candidat la președinție a jignit un polițist, în direct

Christian Sabbagh a primit susținerea lui Marian Godină în conflictul la distanță pe care-l are cu Alexandru Cumpănașu.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

In articol:

Intervenție neașteptată a polițistului Marian Godină în scandalul dintre Christian Sabbagh și Alexandru Cumpănașu. Angajatul MAI se declară de partea lui Sabbagh, care îl acuză pe unchiul Alexandrei de ipocrizie, după ce ecasta a anunțat că va candida la Președinția României.

fara descriere

Christian Sabbagh a postat recent un fragment dintr-o emisiune difuzată de Realitatea TV, pe vremea când Rareș Bogdan era moderator, în care Cumpănașu se ceartă cu polițistul Cosmin Andreica de la sindicatul Europol și ulterior părăsește studioul. În timpul intervenției, Cumpănașu ”scapă porumbelul” și spune că el a înființat Direcția Generală Anticorupție (DGA) în România. În realitate, Cumpănașu a susținut prin ONG-ul său mai multe programe anti-corupție adresate angajaților MAI pentru care este acum acuzat că a primit bani grei.

Sabbagh către Cumpănașu: ”Măi Pinocchio!”

fara descriere

”Măi Pinocchio, tu ai înființat Direcția Generală Anticorupție? Nu stai de vorbă cu un agent de poliție? E sub nivelul tău?

Dragi cetățeni, dragi polițiști, uitați-vă la ce poate debita acest individ, Cumpănașu. Urmăriți și reacțiile lui nervoase. Polițistul este calm și îi dă o replică genială”, scrie Chirstian Sabbagh pe contul lui de socializare.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux de la Ministerul de Interne după ce a spus că a fost ameninţat! Unchiul Alexandrei Măceşanu beneficiază şi de gardă de corp!

Citeste si: Gheorghe Dincă, la pușcărie ca la SPA! De ce s-a îngrășat în arest ”monstrul din Caracal”? Imagini incredibile

Citeste si: Scene incredibile cu Alexandru Cumpănașu! ”Părinții Alexandrei își plâng copila, unchiul țopăie bezmetic prin parc” VIDEO

Marian Godină i-a dat like lui Sabbagh și a și comentat: ”Așa mai veniți de acasă, domnule Chirstian Sabbagh”, a scris Godină. Comentariul polițistului a primit cțteva sute de like-uri și zeci de comentarii.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate