Vedete

Marian Godina s-a insurat! Uite cat de frumoasa e mireasa lui. "Meghan Markle va fi invidioasa"

Politistul Marian Godina s-a insurat in acceasi zi in care a avut loc si nunta regala. Uite cat de frumosi sunt cei doi miri!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Marian Godina s-a insurat! Uite cat de frumoasa e mireasa lui. "Meghan Markle va fi invidioasa"icon photo

Marian Godina a trait cel mai frumos eveniment din viata, ieri, cand a avut loc nunta mult asteptata, in acceasi zi in care a avut loc si nunta regala din Marea Britanie.

Frumoasa lui mireasa, Giorgiana, radiaza si ea de fericire, iar imaginile publicate de politist sunt foarte apreciate de o multime de admiratori. Marian Godina si Georgiana Dascalu s-au casatorit la Biserica Sfanta Treime din Scheii Brasovului,  slujba s-a oficiat la ora 13.00, iar nasii au fost Traian si Gabriela Berbeceanu.

Petrecerea de nunta s-a tinut in Poiana Brasov. Fericitul eveniment a avut loc in aceeasi zi cu nunta regala din Marea Britanie. Marian Godina s-a casatorit cu cea de care e atat de indragostit. "Meghan Markle va fi invidioasa", a scris politistul pe reteaua de socializare, alaturi de o fotografie cu superba lui mireasa.

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune