Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Ce spune Marian Vanghelie despre cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei a făcut declarații șocante despre cazul din Caracal. Acesta a comentat în cadrul unei emisiuni TV despre crimele de la Caracal și a spus că pentru aflarea adevărului este necesară o amplă anchetă. În plus, fostul edil crede că vor apărea dezvăluiri halucinante despre alte 100 de victime ucise în Caracal în ultimii ani.

Citeste si: Imagini WOW! Andreea Mantea, cu dragostea vieții ei în piscină! “Pe el îl voi iubi cât voi trăi!” | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu Brigitte Pastramă, la scurt timp după nuntă: „Suferă foarte mult din această cauză”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

De unde știe fostul edil câte victime sunt

Marian Vanghelie a refuzat să dezvăluie sursa acestor informații.

„Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo! Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd cine a condus ultimii 10 ani de zile, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domul Maior. Coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și văzând toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă?

O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta.

Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți. Să se sape bine sub betoane...să se sape bine. O să aflați în următoarea perioadă cu toate formulele care se încearcă să se mușamalizeze... Acolo este o implicare mare”, au fost declarațiile halucinante ale lui Marian Vanghelie.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate