Mariana de la Exatlon a devenit victima hoților de telefoane! Ce i s-a întâmplat fostei concurente în autobuzul 102

Mariana Nenu de la Exatlon a fost victima hoților din mijloacele de transport în comun.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Războinica Mariana din primul sezon al show-ului Exatlon, a fost protagonista unei întâmplări nefericite. Sportiva venea de la antrenament cu autobuzul iar telefonul i-a fost sustras de către un hoț care a profitat de faptul că aceasta nu s-a asigurat atunci când a urcat în mijlocul de transport.

fara descriere

”Din păcare, telefonul mi-a fost furat din lateralul ghiozdanului, în 102, cu o mișcare rapidă. Am constatat lucrul ăsta acasă”, a scris dezamăgită, Mariana, pe contul ei de socializare. Mariana nu a apelat la serviciile poliției pentru a încerca să-și recupereze telefonul, fiind convinsă că acest lucru nu se va întâmpla.

Citeste si: Giani Kiriţă a invitat-o la un suc pe Mariana de la Exatlon! La final, cei doi au făcut o partidă de skandenberg! FOTO

Citeste si: Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum! "Salariul e bun, primesc şi bonuri de masă" FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Bombă! Ce băiat câştigă Exatlon 3? "Cel mai matur şi calculat din concurs" EXCLUSIV!

Povestea Marianei nu i-a impresionat pe hoții de telefoane

fara descriere

Se pare că hoții de telefoane nu au fost deloc impresionați de povestea Marianei de la Exatlon. Ultramaratonista a mărturisit că a dus o viață grea și plină de ghinioane și a făcut sacrificii enorme pentru a putea să practice sportul. Pentru a se putea întreține, Mariana a lucrat ca femeie de serviciu la diverse case particulare din București. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate