Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători: „Jignirile nu-şi au rostul în faţa mea. Dumnezeu e sus şi mă iubeşte”

Fanii au aflat că Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători. Chiar fosta Războinică a anunţat că a rămas fără antrenorul care îi coordona pregătirea pentru competiţiile de alergare la care participă. (vezi cât de dur a atacat-o Mariana pe Beatrice Olaru )

Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători: "Nu mai am nevoie de nici un antrenor"

„De azi înainte mă voi antrena singură, nu mai am nevoie de nici un antrenor. Nu vreau să dau detalii. Jignirile nu-şi au rostul în faţa mea. Dumnezeu e sus şi mă iubeşte. Vă doresc antrenamente bune şi Sărbători fericite”, le-a transmis Mariana Nenu fanilor ei.

Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători: “Chiar nu mă consider atlet amator"

De curând, Mariana de la Exatlon a fost părăsită înainte de Sărbători. După ce un internaut i-a spus că o mare problemă că a rămas fără antrenor, deoarece este sportiv amator, Mariana a replicat:“Chiar nu mă consider atlet amator, din moment ce sunt la un club şi din moment ce îmi place sa reprezint România cu succes, şi pentru asta îmi dedic mult timp antrenamentelor şi recuperarii, ţi-am zis, nu mă laud, dar cu celelalte ţări mă lupt în cursa până mor, dar pe probele mele, garduri, obstacole şi 24h”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a ales de prietenia dintre Cristina Nedelcu şi Monica Roşu! ”Faimoasele” au fost foarte apropiate la Exatlon! Am aflat ce se întâmplă cu ele şi după competiţie! EXCLUSIV

Cum s-au pozat de Crăciun fostele concurente de la Exatlon! Care e cea mai sexy?

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Gheorghe Nica, condamnat la 27 de ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies