Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii încât nu mai are unde să le pună! A ajuns să le agaţe de ţevile caloriferului! FOTO

Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii câştigate la concursurile de atletism.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii, încât nu mai are unde să le depoziteze. Recent, fosta Războinică a postat două fotogarfi din casa ei, cu câteva medalii puse pe un dulap, iar altele agăţate de ţevile caloriferului. (vezi cum i s-a furat telefonul Marianei)

Citeste si: Diana Bulimar de la Exatlon a afişat un decolteu ameţitor! Vezi cea mai sexy fotografie cu fosta Faimoasă!

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Citeste si: Burlac convins, Faimosul Giani Kiriţă a căzut în faţa unei brunete şi a cerut-o de față cu toată lumea! Avem dovada

Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii: “O parte din munca mea" 

“O parte din munca mea, restul nu mai am suporturi de medalii să le pun”, a explicat Mariana Nenu, care participă de ani de zile la cursele epuizante de ultramaraton. Mariana Nenu este prima româncă ce se poate mândri cu performanţa terminării Ultrabalatonului, dar şi prima femeie care s-a clasat pe primul loc la Campionatul Naţional al României.

fara descriere

Mariana de la Exatlon are atât de multe medalii. E campioană în Austria

Mariana Nenu este câştigătoarea medaliei de bronz la cursa de 24 de ore de la Torino. Tot in 2018, și-a adaugat în palmares Campionatul Naţional al Austriei. „Am reînceput să alerg după ce l-am născut pe fiul meu. Dar prima alergare de grup a fost la „Wings for Life”, în România, unde am participat special pentru a ajuta persoanele care merg în scaun cu rotile”, a spus Mariana Nenu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate