Vedete

Mariana de la Exatlon ii cere ajutorul lui Gigi Becali. "Daca m-ar ajuta sa-mi iau garsoniera, i-as face toata viata curatenie la "palat" Vezi cum vorbeste sportiva despre latifundiar EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon ii cere ajutorul lui Gigi Becali. Uite cum i-ar multumi daca l-ar primi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.C.


Mariana de la Exatlon ii cere ajutorul lui Gigi Becali. "Daca m-ar ajuta sa-mi iau garsoniera, i-as face toata viata curatenie la "palat" Vezi cum vorbeste sportiva despre latifundiar EXCLUSIVicon photo

Mariana Nenu este o femeie incercata de soarta, puternica si ambitioasa, care vrea sa demonstreze ca poate face lucruri marete si la varsta de 46 de ani.

Maratonista a aratat la Exatlon ca are o vointa de fier, e sufletista si stie sa le dea si coechipierilor din efervescenta, determinarea si optimismul ei.

Ei bine, dupa eliminarea din competitia fenomen, Mariana s-a inscris din nou la maratoane si a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori in scopuri umanitare.

"Eu sunt ultramaratonista si imi testez mereu limitele la maratoane. Alerg zeci, chiar sute de kilometri si ma bucur ca si la varsta asta am putere, sunt sanatoasa si pot sa-mi indeplinesc visurile. La unele competitii castig niste banuti, la altele ma duc pentru o cauza nobila. Acum vreau sa vad cum fac sa ma angajez ca instructor de fitness", ne-a declarat Mariana.

Pana atunci insa, protagonista noastra a revenit la firma de curatenie unde era angajata si nu se sfieste sa spuna ca, pentru un venit stabil, pana va obtine job-ul mult visat de antrenor de fitness, lucreaza ca menajera.

Nu se rusineaza sa povesteasca despre activitatea ei si spune ca are clienti linistiti si respectuosi. Marea drama a Marianei este insa ca nu a reusit sa indeplineasca ultima dorinta a mamei ei care s-a stins cu cateva luni inainte de inceperea Exatlon-ului.

Femeia isi dorea mult sa isi vada fiica in garsoniera ei, cumparata, eliberata de stresul chiriei luna de luna.

"Imi vine sa plang cand ma gandesc ca inca nu am garsoniera mea. Fac orice sa-i indeplinesc mamei ultima dorinta. Muncesc mult, fac menaj, alerg la maratoane, m-am gandit chiar sa apelez sa domnul Gigi Becali. Dupa parerea mea este omul care a facut cel mai mult bine in Romania. A ajutat mii de oameni, datorita lui s-au vindecat multi copii de boli grave, altii au primit un acoperis deasupra capului. Pacat ca unii si-au batut joc de sansa uriasa pe care le-a dat-o acest om bun si au distrus locuintele primite. Va dau cuvantul meu de onoare, daca Gigi Becali m-ar ajuta, i-as face curatenie tot restul vietii la "palat". Stiu ce inseamna munca de jos si ma mandresc ca am castigat cu sudoarea fruntii fiecare banut", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost înmormântat în mare secret! Ceremonia a avut loc sâmbătă, doar în prezenţa rudelor, într-un sat de munte icon photo

Stiri

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost înmormântat în mare secret! Ceremonia a avut loc sâmbătă, doar în prezenţa rudelor, într-un sat de munte

Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, a murit pe 5 noiembrie, în timp ce era încarcerat la spitalul închisorii Rahova.

Titlu secțiune