Mariana de la Exatlon o DEMOLEAZĂ pe "sosia" ei de la "Războinici"! "Abia se mişcă, n-are agilitate, se vede după siluetă că n-are condiţie fizică" EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon o DEMOLEAZĂ pe "sosia" ei de la "Războinici"! Vezi ce spune despre ea.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

fara descriere

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon o DEMOLEAZĂ  pe "sosia" ei de la "Războinici"! "Nu mă mai comparaţi, fraţilor, cu aia!"

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe

fara descriere

Asta nu înseamnă însă că sportiva nu urmăreşte cu mare interes sezonul al treilea al Exatlon-ului. S-a uitat cu sufletul la gură la primele ediţii şi spune că şi-a format deja o părere despre concurenţi.

"Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteză, spirit de lider şi forţă fizică, dar şi psihică. Îl văd finalist şi chiar câştigător. Mi-au mai plăcut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu şi jandarmul de la "Războinicii". Fetele de la "Războinici" şi de la "Faimoşi" din sezonul ăsta nu m-au convins. Şi, sincer, mi se par cam grase! Ce sportive sunt astea aşa durdulii şi cu celulită? Iar aia pe care o compară toată lumea cu mine, n-are nicio treabă cu concursul ăsta şi mai este şi vocală. Abia se mişcă, n-are pic de agilitate. De fapt îţi dai seama după silueta ei că nu are condiţie fizică. Asta e antrenoare de judo? Ferească Sfântul...Nu am nimic cu ea, dar locul ei nu e la Exatlon. Nu mă mai comparaţi fraţilor cu aia, că eu eram "rachetă" pe lângă ea, pe traseu. Îi spun şi în faţă când se întoarce. Cred ca va fi prima eliminată. Ştiţi că eu sunt un om sincer şi direct, mai ales când vine vorba de Exatlon, competiţia mea de suflet", a declarat Mariana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate