Vedete

Mariana de la Exatlon, primele marturisiri despre sarcina: "Am facut miscare pana in ultima zi. Colegii imi spuneau ca am sa nasc la serviciu"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Mariana de la Exatlon, care si-a aniversat, ieri, ziua de nastere, face performanta pe pistele de atletism, dar si in viata personala, unde a reusit cu succes sa sa-si creasca unicul ei fiu.
Cu doi ani in urma, pe vremea cand inca nu era cunoscuta de la show-ul Exatlon, Mariana oferea un interviu pentru publicatia nutritionist.info.ro.

In interviu, Mariana a vorbit despre cum decurge o sarcina pentru o sportiva de performanta, iar fosta Razboinica a vorbit despre experienta pe care a trait-o cand era insarcinata cu fiul ei.

"M-am apucat de sport de la varsta de 3 ani. Am facut gimnastica de la 3 la 9 ani, apoi am continuat cu alt tip de sport si anume atletismul, de la scoala generala pana in clasa 12-a. Am mers chiar si la concursuri sportive cu scoala, obtinand diplome. A urmat o perioada in care faceam doar alergare prin parcuri si miscare la sala de forta.

In anul 1999 am nascut un baiat, pe care a trebuit sa-l alaptez timp de 1 an si 11 luni. Dupa 4 luni m-am apucat usor de alergare si gimnastica, in ciuda faptului ca alaptam. Pot spune ca am putut cateva zile pe saptamana sa merg si la service fiind aproape de casa si in pauze sa vin acasa sa alaptez. Copilul crestea, imi facusem un program de mers in parc cu sotul, el plimband carutul si eu alergand. Am revenit rapid la kilogramele dinaintea sarcinii, datorita felului meu activ de a fi."

Mariana a marturisit ca sarcina nu a impiedicat-o niciodata sa faca sport, chiar daca colegii de munca ii spuneau ca ar trebui sa ia o pauza.

"Am facut miscare pana in ultima zi a sarcinii, colegii de servici spunandu-mi ca am sa nasc la servici. A fost foarte bine ca am facut miscare datorita faptului ca am nascut normal si a fost un baiat perfect sanatos (...) In timpul sarcinii m-am antrenat foarte usor si chiar nu am exagerat, punand pe primul plan viata copilului, iar dupa sarcina, la 4 luni pot spune ca am luat o cu incetul fiecare etapa a antrenamentului."
 

Galerie foto