Mariana de la Puterea Dragostei a răbufnit și a făcut-o varză pe Ella! Lucrurile au mers prea departe

Mariana de la Puterea Dragostei a avut scandal cu mai toare fetele din zasă, însă cel mai tare pare că o urăște pe Ella.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Iar motivul pentru care Mariana și Ella sunt la cuțite este, normal, Jador. Ella este geloasă pe Ella, cu care Jador a avut o relație și cu care, dacă e să ne luăm după bârfe, are și la ora actuală.

fara descriere

Ei bine, Mariana susține că din cauza Ellei ea nu are loc lângă Jador. Fosta miss din Moldova este extrem de îndrăgostită de manelist și nu concepe că acesta nu are ochi pentru ea. Zilele trecute, conflictual dintre Mariana și Ella a excaladat, iar aceasta a făcut un live în care a vorbit îngrozitor de urât despre colega ei de competiție.

”Ella este o vacă! Se bucură de o fericire temporară. O să-i arate ei cineva, cândva. Am răgușit de cât am plâns din cauza ei. Cei care o votați pe Ella, nu o mai faceți, că nu merită”, a explodat Mariana de la Puterea Dragostei. Apoi, s-a potolit brusc și a spus că Ella nu va arăta niciodată atât de bine ca ea și a început să danseze!

fara descriere

Citeste si: Jador aruncă bomba despre Bogdan Mocanu! De ce nu vrea să cânte de fapt concurentul de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, schimbare de look pentru Jador! Uite cum arată acum

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei a fost surprinsă în ipostaze intime! Concurenta a lăsat tot la vedere

Mariana de la Puterea Dragostei este îndrăgostită de Jador

Mariana de la Puterea Dragostei este îndrăgostită de Jador, deși tânărul i-a spus de nenumărate ori că nu vor avea o relație. Mariana nu a cedat însă, îl urmărește mereu pe Jador, și spune că va fi nevasta lui, femeia pe care el o merită cu adevărat.

fara descriere

De altfel, Mariana și-a schimbat și numele de pe pagina ei de socializare, în Dumitrache, numele de familie a lui Jador. Iar acolo, Mariana are numeroase poze trucaje în care ea apare alături de Jador. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate