Mariana de la Puterea Dragostei, despre primul bărbat din viața ei: ”Ia-mă de femeie”

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente de sezonul 2. Fosta Miss Moldova, Mariana spune despre ea că este încă virgină.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mariana a făcut senzație încă din primele ediții ale sezonul 2 de la Puterea Dragostei, când a venit în emisiune cu eșarfele de miss pe ea. Apoi, a povestit că deși a fost curtată de mulți bărbați, ea nu a vrut să fie femeia unor aventuri așa că este încă virgină. În emisiune, Mariana s-a îndrăgostit de Jador, iar mulți dintre ceilalți concurenți se distrează pe seama pasiunii tinerei moldovence pentru manelist.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei îndrăgostită de Jador! Ce mesaj i-a transmis?

Culmea, deși a recunoscut că îl place pe Jador, Mariana nu a avut de la acesta nici un semn cum că sentimentele ar fi reciproce. Un alt bărbat din casă a făcut un gest frumos pentru Mariana.

Este vorba despre Mihai Borviz, concurentul eliminat de la Puterea Dragostei în urmă cu mai bine de o săptămână. ”Primul băiat de la Puterea Dragostei care a pus poza cu mine pe pagina lui”, a scris mândră Mariana în dreptul postării. Mai mult, ea îi atrage atenția lui Jador, mai în glumă, mai în serios. ”Ia exemplu (glumesc). Ia-mă de femeie că îmi șterg și instagramul”

Citeste si: Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei a fost ”pedepsită”! Ce i s-a întâmplat concurentei

Citeste si: Mariana s-a hârjonit cu Baxter în grădină! Ea a purtat o rochie scurtă, iar când a ridicat picioarele...

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei l-a iubit pe Dan Bălan

Mariana de la Puterea Dragostei, fosta Miss Moldova, a mărturisit la un moment dat și că l-a iubit pe Dan Bălan. „Eu pentru bărbați am plâns. Pentru Dan Bălan am plâns. Plângeam de Doamne ferește. Pentru că îmi plăcea foarte mult. Voi nu știți ce e dragostea adevărată. De Jador sunt îndrăgostită, dar eu sunt conștientă că nu sunt genul lui. Nu m-am așteptat să mă înțeleg așa de bine cu el. Eu îmi doresc foarte mult așa un soț, ca să fiu înțeleasă. Eu o să fiu fericită chiar dacă o să se însoare. Dar cum era să fie bărbatul?”a dezvăluit Mariana de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate