Mariana de la Puterea Dragostei face orice pentru a avea o relație cu Jador. Videoclipul postat de ea îi va da de gândit

Mariana de la Puterea Dragostei este face orice pentru a-i atrage atenția lui Jador și încă speră că într-o bună zi va avea o relație cu artistul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei nu și-l poate scoate din minte pe Jador și recurge la diferite metode pentru a-i atrage atenția.

Citeste si: Adi Minune și-a urcat soția pe o... cămilă! Regele manelelor a ajuns în deșert și i-a dat emoți lui Cati

Citeste si: Scandal uriaș între Andreea Podărescu și tatăl fiului ei! ”M-a bătut cu pumnii și picioarele în fața copilului meu” EXCLUSIV

Citeste si: Dragoș Bucur, enervat la culme de o instituție bancară. Imaginea revoltătoare cu degetul din mijloc: „Mai bine ai avea un pic de rabdare, in loc sa postezi gesturi obscene”

Mariana de la Puterea Dragostei face orice pentru a avea o relație cu Jador. Ce a făcut pentru a-i atrage atenția

În urmă cu puțin timp, Mariana s-a filmat în casa Puterea Dragostei în timp ce îi făcea o declarație de iubire lui Jador. Și nu, nu este vorba de o declarație obișnuită de dragoste, ci una personalizată, care să îi ajungă la inimă din prima lui Jador.

fara descriere

În videoclipul postat de ea pe TiK Tok se vede cât de mult îl adoră pe Jador și i-a făcut un colaj de poze cu el și familia lui. După ce a arătat către camera de luat de vederi colajul cu poze, Mariana l-a lăsat de o parte și a început să danseze lasciv. 

fara descriere

După ce a terminat spectacolul de dans, a mai arătat încă o dată pozele cu Jador și familia la care el ține ca la ochii din cap. 

Dezvăluiri uluitoare! Incredibil, până unde a putut să ducă dragostea Marianei de la Puterea dragostei pentru Jador!"Și-a pus melodia lui pe telefon să o trezească în fiecare dimineață"

Mariana de la Puterea dragostei este atât de îndrăgostită de Jador, încât și-a pus o melodie de a lui pe telefon, pentru a se trezi. 

Mariana este un personaj controversat la Puterea dragostei! Fostă miss, originară din Moldova, are, de multe ori, un comportament extrem de ciudat în casă, mai mult, îi place să se bage în toate scandalurile, inclusiv în  cele în care nu este implicată. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate