Mariana de la Puterea Dragostei l-a atins în zonele intime pe Bogdan Mocanu: „Veri să te apuc să-și arăt?”

Un nou scandal a izbucnit în casa Puterea Dragostei, între Mariana și Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mariana, concurenta de la Puterea Dragostei care a participat la numeroase concursuri de Miss și care se mândrește cu faptul că este neprihănită, a ajuns din nou în centrul unui scandal. De data aceasta, totul a pornit de la niște atingeri în zona intimă care au deranjat-o pe Andra. Vorbăreața tânără din Republica Moldova l-a atins de mai multe ori pe concurent, lucru care nu a fost deloc pe placul lui sau al fetei cu care se iubește. 

Andreea Mantea a încerca să-i explica Marianei că gesturile pe care le face ea sunt exagerate și că nu ar trebui să facă așa ceva, mai ales că nici ea nu ar accepta asemenea atingeri. Ea s-a apărat spunând că nu a făcut nimic deplasat.

Citeste si: Sâmbătă seara se dansează ca-n filme! Concurenții de la “Îmi place dansul”, momente artistice pe coloane sonore din cinematografia internațională

Citeste si: Primele declarații ale lui Mike Diamondz, bărbatul pe care Anna Lesko l-a sărutat înainte de a se despărți de tatăl copilului ei! Ce a spus despre scena din club: „M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar...”

Citeste si: Asta e piesa care i-a înnebunit pe români. Este de o săptămână pe locul #1 în Trending pe Youtube! ”Apogeul în viața mea îl cunosc acum!”

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei nu crede că a greșit

„Dacă tu ai și așa atinsă și trasă?!”, a întrebat-o Andreea Mantea pe Mariana.

„Una e să-l lovești în zona intimă și alta e să-l apuci”, a mai spus frumoasa prezentatoare. 

fara descriere

„Vrei să te apuc să-ți arăt?”, l-a întrebat Mariana de la Puterea Dragostei pe Bogdan Mocanu, spunând că ar fi fost acuzată pe nedrept.

„Eu nu am apucat, eu mereu am vrut să te sperii. Termină! Azi te-am apucat?”, s-a apărat Mariana.

„Tu, ca o femeie neprihănită, nu ar trebui să faci gesturile acestea”, i-a spus Fizz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate