Mariana de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Jador? Are un iubit?

Mariana Susarenco, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, îndrăgostită de Jador, are un nou iubit?

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Mariana de la Puterea Dragostei, iubit. Mariana Susarenco a fost concurentă la Puterea dragostei sezonul 2, iar după eliminarea ei din competiție s-a întors acasă, în Republica Moldova.

Mariana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, pasiunea ei pentru Jador ducând de-a lungul timpului la numeroase discuții între concurenții, dar și situații care i-au amuzat pe telespectatori. Mariana, care este o fostă Miss din Republica Moldova, a mărturist încă de la începutul emisiunii că ea este virgină, iar bărbatul care o va ”atinge” va fi unul special.

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei, adevărul despre relația pe care  o are ACUM cu tatăl copilului său

Citeste si: Bombă la Puterea dragostei! Daiana și Fernando s-au împăcat: „Nu poate să treacă peste sentimentele pentru el”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Mariana de la Puterea Dragostei, iubit. În perioada în care a fost concurentă la Puterea dragostei, Mariana nu s-a apropiat de nici un băiat, pentru că declara sus și tare că-l iubește pe Jador. Iar dragostea acesteia pentru Jador devenise o adevărată obsesie: Mariana și-a schimbat numele de pe paginile de socializare în Mariana Dumitrache (n.red. numele de familie a lui Jador), spunea tuturor că ea e iubita lui și apărea cu tot felul de obiecte cu poza manelistului. Mai mult, pagina sa de socializare era plină cu poze fake în care ea și Jador apăreau îmbrățișați.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Livian: „Nu există nimeni care să te poată înlocui”

Deși vorbea mereu frumos de Mariana de la Puterea dragostei, Jador a spus clar că nu va avea nimic cu tânăra din Republica Moldova.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei a adus un bărbat în camera de hotel: „A fost prima dată?”

Mariana de la Puterea Dragostei are iubit? Ce a întrebat-o Jador

Mariana de la Puterea Dragostei, iubit. Ei bine, după ce Mariana a plecat din emisiune, Jador a luat de câteva ori legătura cu ea. Recent, Mariana a intrat chiar într-un live al lui Jador. Și chiar dacă Mariana se afla într-un magazin și încerca să vorbească încet, Jador, în stilul caracteristic, i-a pus tot felul de întrebări indiscrete.

Jador nu a rezistat tentației și a întrebat-o pe Mariana, fosta concurentă de la Puterea dragostei, dacă are iubit și dacă mai e virgină. Mariana s-a rușinat, însă a răspuns clar că nu are iubit și a dat de înțeles că este tot virgină. ”Te aștept pe tine aici!, i-a răspuns Mariana Susarenco lui Jador.

Discuția dintre ei s-a întrerupt brusc după ce Mariana a început să o critice pe Ella de la puterea Dragostei, tânăra față de care are o aversiune puternică și cu care s-a certat de nenumărate ori în casă pe tema...Jador.

Despre Ella, Mariana vorbește în continuare urât, ca și cum ar avea ceva de împărțit. ”Mi-era rău la Puterea Dragostei. Se întâmplau multe lucruri rele. Pe Ella am așa o ură. M-a jignit de multe ori și s-a comportat foarte urât cu mine, mai ales în afara emisiunii”, a povestit Mariana Susarenco (Citeste  unde a făcut Mariana live în timpul pandemiei de coronavirus).

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O mamă și-a vândut fetele de 7 și 16 ani unor traficanți de carne vie. Una dintre ele era forțată să aibă și 30 de clienți pe zi

Noua asistentă a Mirelei Vaida, atacată! Admiratorii Cosminei Adam: ”Ai făcut cea mai mare greșeală”

Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat! Mărturisiri copleșitoare în miez de noapte: „Acest subiect…”

Mama Geta îi interzice lui Iancu Sterp să revină în sezonul 3 Puterea dragostei: „Tu nu vrei să te...”

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies