Mariana, din nou in scandal cu Horia! “Stau intr-o celula de puscarie, mor de foame si Moculescu imi cere 1400 de lei la curent”

Recent, Mariana Moculescu a fost instiintata de fostul sot, compozitorul Horia Moculescu, ca trebuie sa achite jumatate din valoarea facturii de curent electric, care se ridica la 2800 de lei. Femeia este disperata pentru ca nu are nici un leu in buzunar, n-are de mancare, nu lucreaza si are doar un singur bec in “celula de puscarie”, asa cum o numeste ea.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereMariana si Horia Moculescu sunt divortati de ani de zile, dar locuiesc in acelasi apartament. Mariana are doua camere pentru care inca plateste rate la Administratia Fondului Imobiliar, iar Horia are cealalta jumatate de apartament. Femeia spune ca a ajuns la capatul puterilor si il acuza pe fostul sot ca ii cere bani pentru orice, ultima doleanta a compozitorului fiind aceea de a plati jumatate din factura la curent. “M-a anuntat ca trebuie platita factura de 2800 de lei si m-a amenintat ca daca nu achit jumatate din ea intrerupe curentul electric. Pai, e posibil ca eu, care stau intr-o celula de puscarie, cu un beculet, sa-i platesc lui curentul electric? Am de o luna un calorifer ca sa ma incalzesc, dar cat sa consume si asta... Nici calculator nu am, daca iti vine sa crezi, in 2012, eu nu am un calculator. Pa,i Moculescu a stat toata vara cu aparatul de aer conditionat in prize si eu sa platesc in locul lui? De unde bani? Eu nu am job, nu lucrez si nici nu ma angajeaza nimeni din cauza lui. A vorbit peste tot sa nu ma angajeze nimeni. Eu n-am de mancare, n-am un leu in buzunar, mor de foame, de unde sa-i dau acesti bani? Trebuie sa platim 2800 de lei pe cateva luni, din august si pana acum. Eu n-am pe nimeni sa ma ajute, n-am mama, tata, sora, frate, matusi, unchi, nu am chiar pe nimeni”, a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro. fara descriere

Mariana a postat si pe pagina ei de Facebook un mesaj asemanator si, pentru prima data, Nidia, fiica ei, a intrat in conversatie si i-a dat un sfat. "Trebuie sa impartiti cheltuielile casei! Altfel, n-o sa va intelegeti niciodata! Tu n-ai bani, pentru ca nu muncesti, tata nu poate sa plateasca tot! Trebuie sa gasiti o cale de mijloc! Prietenii tai din lista ta nu-ti sunt toti prieteni! Pana la urma, te ajuta cineva?! Nu! Dar multi rad! Incearca sa iti castigi existenta! Pentru ca poti! Esti desteapta, frumoasa, sanatoasa ... Ai multe calitati, de care nu profiti!", i-a spus fiica, Marianei.

Se pare insa ca bruneta a fost putin deranjata de sfatul fiicei sale si a ripostat. "La fel l-ai sfatuit şi pe Moculescu atunci cand ai venit de la el cu doua mandarine? Dupa ce nu te vazuse sase luni? Si cand locuiam ani de zile, in pribegie, oferindu-ti conditii decente fara ca el sa fi participat cu 1 leu pentru curentul electric sau telefon, sau intretinere, sau chirie, sau mancare, sau rechizite, sau calatorii?", a fost replica Marianei.

fara descriereNidia nu a vrut sa intre in polemica cu mama sa, insa i-a spus ca la varsta de 22 de ani se intretine singura. "Ce mi-ai oferit mie, ti-ai oferit si tie! Doar ca totul in viata se plateste! Eu nu ti-am spus nimic cu rautate! Daca ai sta si cu sotul tau, tot ar trebui sa impartiti cheltuielile. Eu stau cu chirie, am 22 de ani si platesc intretinere, chirie, lumina si gaze, plus abonament la telefon! Si supravietuiesc!", a conchis Nidia.

Moculeasca este foc si para pe fostul sot, Horia Moculescu, ca nu-si ajuta nici fiica. "Nidia, fara rautate, te întreb: de ce stai cu chirie? E teribil de greu! Unde este apartamentul promis de catre tatal tau? Dar maşina? A avut sute de mii de euro. Sau asa te-au pacalit ca sa treci la el in proces de reincredintare?", i-a spus Moculeasca, Nidiei. Fiica a asigurat-o pe Mariana ca ei ii este bine si ca se descurca cu banii pe care-i castiga.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate