Mariana e MITOMANA! Poligraful a confirmat faptul ca fosta sotie a lui Horia Moculescu a consumat droguri, dar si ca l-a furat pe compozitor!

Mariana Moculescu a fost testata din nou cu detectorul de minciuni, chiar in platoul unei emisiuni. In prima instanta, bruneta n-a fost de acord cu rezultatul. Aparatul a infirmat faptul ca Mariana a fost batuta de catre Horia Moculescu, dar si faptul ca a fost prostituata.

Distribuie pe:

Mariana a fost nemultumita inca de cand a intrat in studio, pentru faptul ca a fost pusa sa se imbrace intr-o rochie.

fara descriere

"Eu ma imbrac asa cum a zis Vadim, ca Monica Macovei la pensie. Culoarea mea preferata e negrul! Eu ma imbrac doar in pantaloni, voi m-ati pus sa imbrac rochie...Acum am venit imbracata ca o prostituata, daca tot a mintit poligraful...Am mai vazut ca zice cineva ca e gigolo, chiar nu te autosesizeaza Politia?! Nu a fost iubitul meu....am fost prieteni", a spus Mariana Moculescu la Antena 1.

fara descriere

De aceasta data, Mariana a recunoscut ca l-a inselat pe compozitor, in timpul casatoriei, dar a mintit cand a fost intrebata daca a furat bani de la Horia Moculescu. Ea a negat si faptul ca a consumat droguri, dar verdictul aparatului a fost dur: "AI MINTIT".

"E o rusine! Acest aparat yo-yo este o mare porcarie. Nidia a avut probleme cu drogurile, nu eu. Chiar daca propria mea fiica m-a acuzat ca fac trafic, eu am salvat-o de la moarte. La vremea respectiva, Politia mi-a spus ca Horia Moculescu a cumparat 100 de seringi dintr-o farmacie", a declarat apoi bruneta.

fara descriere

"Eu nu stiu daca Mariana s-a drogat sau daca se drogheaza. Eu n-am vazut-o injectandu-se! E adevarat, mi-am cumparat 18 seringi, nu 100...Am fost nevoit sa-mi fac singur injectii, cate doua pe zi. Exista dovezi irefutabile, adica profesorul Jinga", a replicat Horia Moculescu la Antena 1.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate