Mariana, fosta soție a lui Reghecampf, aruncă bomba și face dezvăluiri șocante la tv: ”Am făcut dragoste cu Laurențiu după ce el și Anamaria s-au căsătorit!”

Mariana, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a făcut niște dezvăluiri incredibile în direct, la Acasă TV.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

fara descriere

Mariana, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a făcut niște dezvăluiri incredibile în direct, la Acasă TV, în cadrul emisiunii Cancan TV. Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a povestit cum a funcţionat triunghiul amoros dintre ea, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Mariana Pfeiffer a recunoscut că actualul antrenor al Stelei s-a culcat cu ea în timp ce era deja iubitul Anamariei.

"Într-o seară, mătuşa mea stătea cu Luca. Eu am dormit în sufragerie pe canapea. Laurenţiu a venit în sufragerie şi am stat puţin de vorbă. M-a mângâiat pe picior şi am rămas foarte surprinsă. În momentul acela m-am gândit la tot ce era posibil. S-a întămplat mai mult decât acea mângâiere. Ajunsesem să mă simt ca amantă, deşi eram soţie. Făcusem dragoste în subsolul casei. Aveam un subsol amenajat. Eu eram soţia lui, dar el se culca şi cu Ana şi se culca şi cu mine" a povestit în emisiune fosta soţie a căpitanului Stelei, Mariana Pfeiffer. 

"Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată. Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el. M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului. Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste. A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat" a mărturisit Mariana.

fara descriere

"Vreau ca Anamaria să simtă ce am simţit şi eu. A treia oară am făcut dragoste după ce s-au căsătorit. Au plecat la Las Vegas. Ana nu a aşteptat nici măcar o lună de zile în care eu sau Laur aveam dreptul la recurs. Când Laurenţiu s-a întors în ţară ne-a dus la Târgovişte la mama mea. În maşină el m-a mângâiat din nou pe picior. Am acceptat pentru că îl iubeam. Nu a fost ultima oară când am fost intimi. Am făcut dragoste cu el la Târgovişte în apartamentul în care am locuit cu Laurenţiu înainte de Anamaria" a declarat supărată Mariana. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate