Mariana Moculescu, din nou in razboi cu fostul sot! Vezi ce acuzatii grave ii aduce lui Horia Moculescu! "O sa infunzi puscaria"

Mariana si Horia Moculescu sunt din nou in razboi. Cei doi fosti soti au ajuns sa se certe iar din cauza apartamentului din Brezoianu pe care l-au impartit ani de zile.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMariana il acuza acum pe celebrul compozitor ca a "usurat-o" de 10 mii de euro, bani pe care ea avea de gand sa ii foloseasca pentru a-si achita partea din casa si a evita sa fie executata silit.

"Cum au ajuns toate lucrurile mele la Cristi Marin?! Aveam şi suma de 10 mii de euro într-un plic sigilat. Imbecilul de Horia Moculescu se face vinovat de dispariţia sumei... Eu mi-am achitat ratele la casa şi nu am datorii. Am depus cerere la AFI în această vară în care solicit să plătesc integral casa până în 2022. Cum să mai plătesc acum...când hoţul de Horia mi-a spart uşa de la camera mea şi mi-a furat banii. Martorul meu este Cristi Marin, care ştia de suma existentă. Infunzi puşcaria hoţule, golanule, zdrenţurosule care eşti...", a scris Mariana pe pagina ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate