Mariana Moculescu i-a declarat razboi lui Cristi Marin! "Esti mort! Va dau foc la toti! Sa muriti de foame si de cancer"

Mariana Moculescu a reactionat si ea dupa ce fostul iubit a facut dezvaluiri incendiare despre fiica ei, Nidia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereContactat de wowbiz.ro, Horia Moculescu a precizat ca fiica lui il va da in judecata pe fostul iubit al mamei ei si a refuzat sa comenteze declaratiile facute de Cristi Marin, spunand doar ca ii va fi alaturi Nidiei. Nu la fel de pasnica a fost si Mariana Moculescu.

Ea a reactionat pe pagina de Facebook.

"Romania, te blestem! Sa mori de foame si de cancer! Esti un cacat! In Dumnezeul mamelor voastre cu Cristi Marin al vostru cu tot! Tara de trantori, de curve si de sifilitici. Voi va numiti oameni? Va dau foc! Va blestem, fir-ati ai dracului de jeguri infecte. Cine s-a luat de copilul meu e mort! Cristi Marin esti mort! Politia din Romania, c***-m-as pe voi de politie. Baga-mi-as p**a in gura voasra de politie! Foc va dau! La toti! Jur pe mormantul mamei mele", a scris Moculeasca tocmai din Viena.

Nidia Moculescu il da in judecata pe Cristi Marin pentru ca a declarat ca i-ar fi facut sex oral. Si Horia Moculescu il ameninta pe fostul iubit al Marianei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate