Mariana Moculescu: "Iau pastile zilnic ca sa nu fac atac de panica"

Mariana Moculescu si fostul ei sot, Horia Moculescu, nu se inteleg de nicio culoare! Bruneta este stresata deoarece compozitorul i-a cerut 1.400 de lei la factura de curent electric, adica jumatate din suma totala de plata. Mariana insa sustine ca ea nu are nici macar un leu in buzunar, nu lucreaza si are doar un calorifer electric si un bec care nu consuma atat de mult.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereMariana si Horia sunt divortati de mai multi ani, insa locuiesc in acelasi apartament, ceea ce inseamna ca trebuie sa plateasca impreuna cheltuielile de intretinere. Insa, cum bruneta nu lucreaza, nu are bani ca sa-si achite partea ei din facturi. Mariana ne-a spus ca Horia i-a trimis un mesaj in care o avertizeaza ca, daca nu achita cele 1.400 de lei, adica jumatate din suma totala a facturii de curent electric, ii intrerupe lumina.

fara descriereFemeia e disperata si abia mai face fata presiunilor lui. “Iau zilnic pastile. Iau Rivotril! Traiesc cu acest medicament care ma ajuta sa nu fac atac de panica, sa nu intru in depresie. Nu am de lucru, nu am unde sa ma angajez pentru ca Moculescu a vorbit peste tot ca sa nu ma angajeze nimeni. Nu am ce manca, n-am pe nimeni care sa ma ajute, iar Moculescu imi trimite mesaj ca factura de curent electric este de 2.800 de lei si el vrea sa-i dau eu 1.400. Pai de unde daca eu nu lucrez? Am un amarat de calorifer, de o luna, si un beculet. Factura nu e platita din luna august, e normal sa avem suma asta de plata? Dar Moculescu a folosit toata vara aparatul de aer conditionat”, a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Conform medicilor, tratamentul pe care il urmeaza Mariana Moculescu este bine sa fie luat doar in urma prescrierii unui medic specialist, pentru ca desi previne atacurile de panica, respectivul medicament da dependenta.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate