WOW

Mariana Moculescu, snopita in bataie de iubitul italian: "Dupa prima palma au urmat asfixieri"

Mariana Moculescu a povestit cosmarul pe care l-a trait in Italia din cauza iubitului, despre care spune ca este consumator de droguri si ca o batea si o ameninta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mariana Moculescu, snopita in bataie de iubitul italian: "Dupa prima palma au urmat asfixieri"icon photo

Mariana Moculescu a marturisit ca fiica ei, Nidia, a ajutat-o sa se intoarca in Romania.


"Acum doi ani şi jumătate am venit în Italia şi după câteva zile l-am cunoscut pe acest italian. Lucrurile de la început au decurs într-un mod anormal şi urât, dar eu nu am trăit cu personaje care sunt consumatoare de droguri, nu am ştiut să mă păzesc şi să închei relaţia la momentul respectiv. Mi-a blocat numărul de telefon şi le-a trimis mesaje deocheate, murdare, prietenilor mei. Apoi şi-a cerut scuze, dar m-a abandonat pe autostradă fără bani, m-am rugat de el ca de Dumnezeu, am ajuns sigura acasă, la 150 de km distanţă. A zis să îl iert, că e îndrăgostit şi îşi va revizui comportamentul. După prima palmă au urmat asfixieri de vreo patru ori şi am chemat carabinierii care au constatat că am leziuni. M-am dus la spital şi am scos documente ca să dovedesc. M-a ameninţat cu moartea, după care a a văzut că lucrurile sunt dure în Italia, sunt acte persecutorii. Relaţia a durat doi ani şi jumătate, el este foarte periculos, deşi e dulce, drăguţ, nu mi-am dat seama. El e proprietar de case şi terenuri, ne-am plimbat peste tot. Mi-a zis să retrag plângerea penală că mă omoară cu mafioţii", a declarat Mariana Moculescu intr-o emisiune.

"Eu am diplomă de barman, lucram, dar şi acolo mă urmărea. Nidia m-a ajutat să îmi cumpăr bilet de avion pentru România, vreau să îi mulţumesc pe această cale. N-am mai putut să muncesc pentru că mă urmărea şi nu puteam să ies din casă", a adaugat Mariana Moculescu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune