Mariana Rodica Petrariu, asistenta care a făcut o formă gravă de COVID-19, este pe drumul cel bun! Fiica ei e în al nouălea cer: ”Mămica mea își revine! Ați făcut o minune!”

Mariana Rodica Petrariu este asistenta ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, cu o formă gravă, dar acum pare că se însănătoșește!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Mariana Rodica Petrariu este asistenta ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, cu o formă gravă, dar acum pare că se însănătoșește!


In articol:

Mariana Rodica Petrariu, în vârstă de 52 de ani, este asistenta a cărei poveste a ajuns virală: femeia este asistentă medicală la Spitalul Municipal Rădăuți, unde s-a infectat cu COVID-19, făcând forma gravă a bolii. Mariana a fost intubată, deoarece a avut nevoie de aparate, în încercarea medicilor de-ai stabiliza corpul.

Fiica asistentei a apelat la bunăvoința oamenilor de a dona plasmă, pentru că mama ei poate fi salvată doar cu ajutorul unui tratament de plasmă.

Recent, fiica Marianei Rodica Petrariu vine cu vești bune! Mama ei a fost detubată și a început deja recuperarea musculaturii și a plămânilor, prin diferite exerciții!

”Mama a fost ieri extubată. Astăzi a început să facă exerciții de recuperare pentru musculatură și plămâni! Vă vine să credeți ce ați făcut voi toți pentru mama? O MINUNE. Mulțumesc tuturor cadrelor medicale din Rădăuți, Suceava, București, Managerului Spitalului Rădăuti (dl. Traian Andronachi) care au fost și sunt alături de mama. Toți ați fost eroi. Pentru mama și pentru noi, familia. Nu sunt cuvinte prin care să îmi exprim recunoștința. Tuturor persoanelor care ne-au fost alături, cu o vorbă bună, cu un gând bun, cu un sfat. Tuturor persoanelor care au donat plasmă. Tuturor celor care mi-au scris și s-au implicat. Vă mulțumesc!”, a scris pe Facebook de Mihaela Ramona, citată de observatornews.

Mariana Rodica Petrariu
Mariana Rodica Petrariu, asistenta cu COVID-19, cu zâmbetul pe buze

Citeste si: Alertă. Carantina, prelungită cu încă două săptămâni. Ce măsuri trebuie respectate - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Donarea de plasmă

Cei ce doresc să ajute prin donarea de plasmă trebuie să fie considerați ca fiind calificați, ținând cont de următoarele reguli:

- donatorul să fie diagnosticat pozitiv cu cel mult două luni în urmă

- cu cel puțin 14 zile și cel mult o lună de când s-a negativat

- fără boli autoimune, hipertensiune, boli cronice

- vârsta pana la 50 de ani dacă este la prima donație

- vârsta pana la 60 de ani daca este la a doua donație

- la donație se cer buletin test covid pozitiv și bilet de externare / scrisoare medicală din spital, confrom sursei citate mai sus.

 

Sursa: Observator

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Raed Arafat a făcut marele anunţ! Toți românii trebuie să afle decizia. Se dă liber

Rețetă: Cel mai bun cozonac pentru Crăciun. Chef Scărlătescu dezvăluie rețeta lui preferată

Pâinea neambalată, contaminată cu COVID-19! Cercetătorii lansează un avertisment pentru români

Bilanț COVID-19, 25 septembrie: Alte1.629 de cazuri noi de coronavirus. Numărul total a ajuns la 119.683

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies