Marica are un ajutor de nadejde atunci cand vine in tara. Tatal sau ii acopera escapadele nocturne, transformandu-se intr-un adevarat scut anti-paparazzi!

Fotbalistul lui Schalke este foarte atent cu iesirile in oras, atunci cand vine in tara pentru convocarile echipei nationale##VIDEO6203##

Distribuie pe:

Autor: Irinel Antoniu

Orice selectie venita din partea antrenorului Victor Piturca pentru actiunile “tricolorilor” este un bun prilej pentru internationalii din strainatate de a se vedea cu familia si persoanele apropiate. Intrucat programul este foarte comprimat si fotbalistii intra de regula intr-un cantonament destul de rigid, momentele libere trebuie calculate cu grija.

fara descriereDin acest punct  de vedere Ciprian Marica este un tip extreme de riguros si atent. Dupa meciurile cu Olanda si Belgia de pe teren propriu, atacantul lui Schalke a iesit de fiecare data in oras. Dupa esecul usturator cu batavii, Ciprian a fost invitat la celebra petrecere data de Adrian Mutu intr-un club de pe Calea Victoriei. Presimtind parca ceea ce va urma, Marica a fost insotit de tatal sau, care joaca practic rolul de bodyguard. Daca fotbalistul merge la volanul unuia din automobilele sale de lux, Mircea Marica il urmeaza ca un adevarat scut anti-paparazzi, verificand in oglinda retrovizoare, dar si in cele laterale, daca i-a luat cineva urma fiului sau.

Figura s-a repetat si la meciul cu Belgia, dar de aceasta data destinatia fiului a fost una secreta, locuinta unei domnisoare cunoscuta in show-bizz-ul autohton, pe care Ciprian o invita frecvent si in Germania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate