Marii castigatori Media Music Awards 2014! Vezi imagini de pe red carpet si din timpul showului

Cei mai in voga artisti ai momentului, dar si legende ale muzicii din Romania, au fost aseara prezenti la Media Music Awards, cea mai mare gala de premii din industria muzicala romaneasca.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descrierePret de patru ore, timp in care desfasuratorul a fost respectat la minut, cu o precizie de ceas elvetian, artistii au cantat live pe o scena impozanta, umpluta de ecrane LED imense, jocuri spectaculoase de lumini, lasere, artificii si lansatoare de flacari.

Gala a fost urmarita de peste 40.000 de oameni prezenti in Piata Mare, o audienta record.

Ceremonia Green Carpet

fara descrierefara descriereMedia Music Awards a debutat cu ceremonia Green Carpet. Artistii si-au facut aparitia pe covorul verde, devenit brand al evenimentului, coborand din limuzine, acordand autografe fanilor si purtand tinute elegante sau vestimentatii de scena.

In fata fotografilor si a echipelor de televiziune au sosit Adrian Sina, prezentatorul show-ului, alaturi de partenera lui, Anca Serea si de baietelul lor, Noah, Sore, co-prezentatoarea evenimentului, intr-o rochie alba diafana, Corina, intr-o costumatie de scena excentrica, Antonia, purtand o rochie galbena ce i-a pus in evidenta sarcina, Andra, Delia, Elena Gheorghe, intr-o rochie superba tip sirena, What’s Up, alaturi de intreaga echipa dar si de o ... oaie, DJ Wanda, Paula Chirila, Corina Caragea, Magda Palimariu, Alina Eremia, Amna, AMI, Ruby, Puya, DJ Sava si Raluka, Deepcentral, Nicole Cherry, Oana Radu, Mandinga, Connect-R, Holograf, Lidia Buble, Maxim, Vunk, 3 Sud Est.

Show-ul

fara descrierefara descriereMedia Music Awards 2014 a beneficiat de tehnologie de ultima generatie atat in ceea ce priveste aparatura de sonorizare, cat si jocurile de lumini si lasere, programate si sincronizate prin calculator, precum si efecte pirotehnice senzationale.

Artistii au cantat live, spectacolul derulandu-se impecabil, conform desfasuratorului, la secunda.

fara descriereCei peste 40.000 de oameni prezenti in Piata Mare a Sibiului au creat o atmosfera magica, aplaudand si cantand alaturi de artistii de pe scena.

La Media Music Awards au cantat live in aceasta ordine: Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Amna si Adda, 3 Sud Est, Dj Sava si Raluka, Oana Radu (feat. Dr. Mako si Edi), Lidia Buble, Deepcentral, Fly Project, Cargo, Akcent, Scandalos Music (Puya, Doddy, Vescan, Alina, Melina), Delia (feat. Uddi), Faydee, Elena Gheorghe, VUNK, Corina, Maxim, Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Tranda, Ami, Sore), Holograf, Connect-R, Mandinga, Andra (feat. Liviu Teodorescu), What’s Up.

Trofeele Media Music Awards 2014

Trofeele Media Music Awards au fost acordate, in mod transparent, artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

“Fans Like Award” si “Best Fan” au fost singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

Best Hip-Hop: Grasu feat. Ami – „Deja Vu”

Best New Artist: Maxim

Best Rock: VUNK feat. Andra – „Numai la doi”

Best International: Pharrell Williams

Best Featuring: Grasu XXL feat. AMI – „Deja Vu”

Best Group: Holograf

Best Pop: Smiley – Acasa

Premiul de Excelenta: Cargo

Best Video: DJ Sava feat. Raluka – „Aroma”

Fans Like Award: Andra

Best Label: Cat Music

Media Forest Award: What’s Up – “Taxi”

MTV Award – Marius Moga

Best Youtube: Grasu XXL feat. AMI – „Deja Vu”

Fastest Climber: What’s Up – “Taxi”

Best Male: Smiley

Best Female: Andra

Best Dance: DJ Sava feat. Raluka – Aroma

Best Song: Smiley – Acasa

Best Comeback: 3 Sud Est

Pro FM Award: Grasu XXL feat. AMI

Intreg show-ul va fi transmis in curand de MTV Romania.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV, sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si mediatizat de ADPM PR, agentia de Celebrity PR.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate