Marijuana si fratii ei sunt disperati: "Tata nu mai are nicio sansa"

Dana Marijuana si fratii ei sunt disperati pentru ca tatal lor se simte in continuare foarte rau si au impresia ca parintele lor nu este tratat asa cum trebuie in spital.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIon Coteanu a fost operat si i-a fost montat un stent la inima, desi initial ar fi trebuit sa i se monteze doua.  

"Ar fi trebuit sa ii monteze doua stenturi, unul de la stat si unul platit de noi. Pana la urma i l-au pus doar pe cel platit de noi. Acum ne-au spus ca trebuie sa mai luam un aparat, dar eu cred ca ar fi trebuit sa ne avertizeze inainte de operatie"
, a spus Dana Marijuana la PRO TV.

"Ne-au spus ca, daca vrem bon fiscal pentru stent, costa cu 300 de euro mai mult, fara bon e mai ieftin", a completat ea.

Dana si fratii ei nu mai pot vorbi cu tatal lor pentru ca medicii au decis sa ii ia telefoanele.

"L-au mutat la terapie intensiva si i-au luat telefonul, si inainte tot acolo era, acum este in alt salon. Am fost azi la spital, am vorbit cu asistenta dar mi-a spus ca nu poate sa imi zica nimic, ca trebuie sa vorbesc cu doamna doctor. A fost neglijat peste tot. S-au ocupat de el doar la Malaxa, acolo s-a simtit bine pentru ca doamna dr Neacsu s-a ocupat de el", a spus fratele artistei.

"L-au operat, dar i-au montat doar unul. Ne-au zis ca ar fi bine daca i-am pune un defibrilator, care costa intre 4000 si 6000 de euro, ca inima lui nu mai functioneaza cum trebuie si doar asa poate supravietui. Am vrut sa luam unul din Italia, dar nu stim daca sunt de acord medicii. Tata nu cred ca mai are nicio sansa, pentru altii imi fac eu griji", a explicat Alexandru Coteanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate