Marilena, sotia lui Hagi, face nota discordanta in familie. Tine cu Dinamo, in vreme ce Gica si fiul lor, Ianis, sunt stelisti suta la suta!

Marilena, sotia lui Gica Hagi, este o mare sustinatoare a echipei Dinamo. Asa ca nu suporta sa vada ca alb-rosii pierd in fata Stelei!

Distribuie pe:

fara descriereGica Hagi, “regele” fotbalului romanesc este un om implinit din toate punctele de vedere. Dar mai ales in plan familial. Are o sotie frumoasa, doi copii, Chira si Ianis, care se pare ca si-au ales deja drumul pe care-l vor urma in viata - Chira vrea sa devina actrita, in timp ce Ianis joaca fotbal in echipa nationala de juniori. Cu toate astea, in familia lui Hagi oricand poate exploda o mica bomba! Si asta deoarece simpatiile fotbalistice ale Marilenei nu coincid deloc cu cele ale lui Gica si ale lui Ianis. Marilena este o dinmavista convinsa, in vreme ce Gica si Ianis tin cu Steaua. “Cand joaca Steaua cu Dinamo, Gica o tot tachineaza pe Marilena. Doar atunci sunt in tabere diferite. Dar cum fotbalul e doar un sport, va dati seama ca, la finalul unui meci, lucrurile revin la normal. Indiferent de rezultat!”, a tinut sa ne declare un apropiat al familiei lui Hagi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate