Marilyn Monroe, diva Americii, a avut in preajma ei doi romani care i-au influentat viata si cariera. Cu unul dintre ei s-a si iubit!

In America, numele lui Marilyn Monroe este ridicat la rang de cinste ori de cate ori vorbesti cu americanii de rand despre personalitatile care le-au marcat existenta.

Dar dincolo de lumea gloriei, a fotografiilor, a aparitiilor pe copertile marilor publicatii americane, putini, foarte putini sunt cei care stiu ca diva de peste Ocean a avut langa ea doi romani. Iar cu unul dintre ei a trait chiar o frumoasa poveste de dragoste! Primul este John Florea, care a avut o carieră incredibila, fiind considerat unul din cei mai importanti directori de publicatii de peste Ocean, redactor-sef la Life Magazine si apoi un cunoscut regizor de televiziune (a regizat “Bonanza” si “Delfinul Flipper”).

El i-a facut cunostinta lui Marilyn cu cel mai important regizor roman de la Hollywood: maestrul Jean Negulesco. Dupa o viata de roman, Jean Negulesco ajunge la Nisa, unde se indragosteste de o americana, fiica unui miliardar. Potrivit site-ului eroiiromanieichic.ro, “Jean pleacă cu americanca în Statele Unite si in 1927 are o expoziţie personala la New York. Urmeaza cateva expozitii la Los Angeles, o oferta de colaborare ca scenograf cu Warner si asa incepe cariera lui spectaculoasa la Hollywood. Americanca e parasita rapid, pentru ca Jean stie sufletul femeilor. Si are un succes nebun la “zane”. Hollywoodul ii scoate in fata superbitati cu picoare lungi si zambete celebre, iar maestrul se iubeste cu Veronica Lake, Faith Domergue, Sidney Fox, Binnie Barnes, Carole Landis, Anita Colby, Lynn Baggett”.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cea mai cunoscuta amanta a romanului avea sa devina Marlyn Monroe, care i-a fost recomandata de John Florea. Pe perioada filmărilor la “Cum sa te mariti cu un milionar”, între Jean si diva blondă se înfiripă o poveste de dragoste. “Monroe e visul împlinit al oricărui bărbat din lumea largă. Este femeia cu care visezi şi trebuie să-ţi înşeli nevasta. Mort să fii, să nu te înnebunească”, amintea Jean despre superba lui muză şi iubită.

Jean Negulesco se poate mandri ca a fost unul dintre putinii barbati, poate chiar singurul, care a invatat-o pe Marlilyn Monroe cum poate sa ajunga o diva!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies