Marina Almasan a leşinat de fericire: milionarul cu care se iubeşte i-a făcut prima declaraţie de dragoste în public! Ce-a spus Georgică Cornu după ce a scapat de problemele penale EXCLUSIV

Relaţia dintre Georgică Cornu şi Marina Amăşan durează, deja, de ani buni şi, chiar dacă cei doi au tot încercat să fie discreţi de-a lungul timpului, într-un final, milionarul a decis să spună lucrurilor pe nume.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, fericit din cale afară petru că a scăpat de problemele penale care îl presau, Georgică Cornu a făcut o postare pe contul său de socializare care spune totul despre ceea ce simte despre Marina Almăşan.

Astfel, după magistraţii au decis să îi claseze dosarul în care era acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, milionarul Georgică Cornu a renunţat la discreţia lui şi a început să vorbească despre cei care i-au fost alături

în toată această perioadă extrem de grea a vieţii lui. Iar în capul listei se află chiar Marina Almăşan. ”Se cuvine să mulţumesc câtorva persoane: Marina Almăşan. Chiar dacă nu avea obligaţii faţă de mine, a avut încredere în mine şi atunci când chibiţii o întrebau ,,cum stai lângă un infractor?”, ea chiar a fost lânga mine şi mi-a dat putere să mă lupt. Te iubesc, Marina!”, a spus Georgică Cornu.

În altă ordine de idei, milionarul din Banat nu uită să îi taxeze pe cei care l-au târât atât de mult timp prin tribunale, el judecându-se timp de mai biune de şase ani în cazurile cu pricina. ”Îmi pun speranţa că cel puţin unul din blestemele mamei mele se vor lipi de vreun procuror, de vreun poliţai, de vreun judecător dintre cei care au făcut mult rău.

Doamne ajută!”, a mai spus iubitul Marinei Almăşan, Georgică Cornu.

Marina Almăşan, relaţie de ani buni cu Georgică Cornu

”Nu sunt plătită să fiu avocatul nimănui. Nici al diavolului, nici al sfinţilor rătăciţi pe Pământ. Nu am putut însă niciodată sta deoparte, atunci când am văzut lucruri nedrepte. Iar nedrepţi ni se întâmplă tuturor să fim, necunoscând lucrurile în amănunt.

Eu însămi eram tentată să-l judec, la un moment dat, pe acest om, să mă îndoiesc de el şi să-i întorc, poate, chiar spatele. Până i-am cercetat viaţă. Până i-am cunoscut caracterul. Până l-am văzut iubindu-şi mama bătrână, vorbind atât de frumos despre satul lui, crescându-şi cu atâta dragoste copii, abandonaţi în grijă lui, ajutând atâţia oameni sărmani care au bătut şi continuă să bată la uşa lui”, povestea, în urmă cu ceva vreme, Marina Almăşan despre iubitul ei, Georgică Cornu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"

Marina Almasan, acuzatii dure: "In cazul meu, calaul a fost regizorul Tudor Giurgiu!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Vineri 22 Ianuarie 2021: Capricornii au șansa de a câștiga mai mulți bani

O nouă TELEVIZIUNE în România. De astăzi începe să facă angajările

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Viață după moarte: strania experiență a unui bărbat care susține că a văzut iadul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies