Vedete

Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca, in urma cu o luna, i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR2, ceea ce l-a incantat, dar au existat obiectii din partea conducerii TVR.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"icon photo
Marina Almasan a povestit pe Facebook ca si-a dorit ca Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea, dupa ce Mircea Radu a parasit echipa.

"In opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinata cu afurisenia sa binecunoscuta, ar fi incaput bine intre hotarele formatului meu de televiziune", a scris Marina Almasan.

Realizatoarea tv a precizat ca Andrei Gheorghe s-a bucurat, insa oamenii care iau decizii in TVR nu au fost de acord.
"Eu l-am propus mai departe, insa obiectii au fost destule, sub diferite motive (inclusiv ca are dantura stricata). Am stat mult timp pe ganduri, pana sa-i comunic "verdictul". L-a primit cu seninatate: "Ma asteptam", mi-a spus. "Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine". N-am inteles atunci exact la ce se referea, am inghitit in sec (chiar credeam in varianta asta de coprezentator) si... am cautat in continuare", a mai scris Marina Almasan, care prezinta acum emisiunea impreuna cu actorul Claudiu Bleont.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune